Top 10 beste ‘responsive’ Magento thema’s voor 2019

Magento staat er om bekend dat ze de drijvende kracht zijn achter miljoenen online marktplaatsen en webwinkels, vooral vanwege het robuuste en krachtige platform. Het bestaat uit robuuste en krachtige functies die eenvoudig kunnen worden uitgebreid met behulp van aangepaste modules en zelfs extensies van derden.

Het is een vertrouwd platform voor zowel grote als kleine(re) online ondernemingen, vooral dankzij de ondersteuning, schaalbaarheid, beveiliging, hoge prestaties en zelfs het gemak van integratie, wat jou van dienst kan zijn.

Als je uitgebreid op zoek gaat, kom je veel sjablonen en thema’s tegen. Het kost nogal wat tijd om de beste voor jouw webwinkel te kiezen. Het wordt een echte uitdaging om een paar van de beste Magento extensies en thema’s te vinden.

Om je te helpen bij de juiste keus, zijn dit de top 10 ‘Best Responsive Magento thema’s’ die tegenwoordig beschikbaar zijn. Deze top 10 staan ​​hieronder enkel ter suggestie genoemd. Je kan één van de volgende thema’s kiezen of je kan een ieder ander thema elders zoeken en gebruiken, wat jouw voorkeur geniet.

1. Loftstyle

Om de klanten op weg te helpen naar het juiste platform, blijkt ‘LoftStyle’ nu één van de beste en meest populaire Magento thema’s te zijn die momenteel zeker het overwegen waard is. Het staat bekend om zijn minimalistisch ontwerp en strak design, wat helpt bij het tonen van het product dat opduikt in een pop-up en niet verschijnt binnen een flitsende web opmaak.

– Het bevat een verbazingwekkende gebruikerservaring, ongeacht hoe flexibel de mindset van de (potentiële) koper mag zijn.
– Bovendien is het thema compatibel voor zowel je browser (op de PC/laptop) als voor mobiel gebruik
(tablet/smartphone), het kan probleemloos worden aangepast voor de mobiele devices.

Deze thema is eveneens SEO geoptimaliseerd en gebruiksklaar om de mensen te helpen met hun aankoop, ongeacht wat je hen te bieden hebt.

2. Porto

Een ander ultiem voorbeeld van een ‘responsive’ Magento thema zou ‘Porto’ moeten zijn. Het thema heeft een hoge kwaliteit, wat tevens vele features behuisd. Het thema is ‘responsive’, flexibel en kan eenvoudig worden aangepast voor een Magento webwinkel met meerdere stijlen van productbeschrijving.

– De services zijn breed toegankelijk in Magento instellingspanelen.

– Het wordt geleverd met meerdere aanpasbare opties.

Je kunt het gebruiken zonder zelfs de broncode te wijzigen. Zelfs de dienstbare ontwikkelaars zijn er om te helpen.

3. Ketty

‘Ketty’ staat bekend als een responsieve Magento thema, uitsluitend ontworpen voor de modewinkel. Het bevat een van de beste overeenkomsten aller tijden, als u op zoek bent naar rijke functionaliteit en een overzichtelijk ontwerp. Het helpt bij het verbeteren van de visuele presentatie van het product en het thema bestaat uit verschillende product badges, video’s en zelfs een voorbeeld van enkele miniaturen voor het openen van productgalerie pagina’s.

4. Barbour

Bij ‘Barbour’ sta je op het punt enkele van de beste vooraf ontworpen lay-outs voor de eerste pagina’s voor je webwinkel te vinden. Bovendien bestaat het uit ongeveer 20 of meer kleurenpallets, waardoor dit thema een prominent Magento thema is. Er zijn vriendelijke en behulpzame klantendiensten beschikbaar om ervoor te zorgen dat je nooit in problemen komt tijdens het gebruik van dit thema. Welke barrières er ook zijn, je zal altijd de juiste oplossing vinden om de problemen op elk gewenst moment op te lossen.

5. Ultimo

Ook bekend als een vloeiende vorm van een ‘responsive’ thema is de ‘Magento Ultimo’ het is een bekend en premium thema dat wordt geleverd met een geavanceerde admin module.

– Het blijkt aanpasbaar te zijn en is SEO geoptimaliseerd.

– Het komt – handig – met een volledig ‘responsive’ thema, waardoor het geschikt is voor elk type webwinkel.

Het is ook een ideaal sjabloon om er mee te beginnen voor meerdere projecten.

6. Fastest

Het staat vooral bekend staat als een multifunctioneel ‘responsive’ thema, ‘Fastest’ is compatibel met een brede reeks beeldschermformaten wat ze ondersteunen.

– Dit thema heeft een ‘responsive’ ontwerp, waardoor het perfect is voor grotere online shoppers, die liever mobiele devices gebruiken dan de PC/laptop om online te winkelen.

– Het thema kan makkelijk worden geoptimaliseerd voor alle beeldschermformaten van de Magento thema’s.

Het bestaat uit meer dan 10 vooraf ontworpen demo’s. Verder heeft het ingebouwde blog extensies voor Magento 1 en meer.

7. Outstock

Een veelomvattend voorbeeld van een Magento thema voor de meubel sectie. ‘Outstock’, bestaat uit verbluffende voorpagina demo’s. Er zijn een paar tweaks/aanpassingen in deze thema, die bestaan uit zes professionele en minimalistische demo’s. Deze demo’s zijn ontworpen om de noodzaak te presenteren voor het creëren van een bindende en langdurige eerste indruk. Het thema is ‘out of the box’ al geschikt voor (mobiele) devices met een retina scherm en kan makkelijk worden geoptimaliseerd voor zoekmachines.

8. Smarket

Voor het geval je een groot e-commerce platform beheert, dan is ‘Smarket’ de naam die er toe doet. Het maakt deel uit van de ‘Magento Development Services’ en bestaat uit een stijlvol en ‘responsive’ thema om meteen met de deur in huis te vallen.

– Je kan eenvoudig een online modewebsite starten middels dit thema.

– Het is ook de plek om elektronische gadgets aan de man te brengen of voor een groter online marktplaats.

Het is een thema die je voor meerdere doeleinden kan gebruiken, derhalve, ben je daarin vrij in het kiezen, tot zijn maximaal haalbare.

9. TopzStore

Als je een juwelier, een modewinkel of een winkel voor sportkleding hebt en daar online mee wilt werken, dan heb je ‘TopzStore’ als het beste alternatief Magento thema dat je kan gebruik. Dit is een geweldig voorbeeld van een geavanceerd multifunctioneel thema dat je kan gebruiken voor elk soort online winkel.

– Het thema heeft onbeperkte aantal kleurstijlen.

– Video’s worden ondersteund.

Bovendien heeft het thema tientallen ingebouwde uitbreidingen waarmee je jouw Magento winkel nog meer kan aanpassen.

10. Moza

Om het idee van minimalisme op zijn best te presenteren, is ‘Moza’ de perfecte optie waar je eenvoudig aan kunt werken. Het wordt altijd beschouwd als een schoon, minimaal en verfijnd voorbeeld van Magento thema, dat alle bijgewerkte tech- en webstandaarden bijhoudt.

Dit platform is goed geoptimaliseerd voor de beste gebruikerservaring ooit, ondanks dat het zijn mannetje staat op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

– Het is perfect voor het genereren van verkeer naar jouw pagina op de meest geordende manier, niet alleen via social media, maar ook via Bing, Yahoo en Google.

– ‘Moza’ is een veelbelovende tool, die 10 ‘pixel perfect’ indexpagina’s presenteert voor het snel(ler) laden van je webpagina.

– Het is geschikt voor een winkel met producten zoals kleding, schoenen, tassen, accessoires en zelfs handgemaakte items.

De sjabloon bestaat uit opmerkelijke vormen van admin functies, naast moeiteloos beheer en snelle demonstratie data. Dit platform is er om je te helpen opvallen in de massa en tegen alle verwachtingen in te gaan.

Kies een Magento thema dat jou bevalt

Je hebt de vrijheid om elk gewenst Magento thema te kiezen voor je potentiële webshop in 2019 of voor later gebruik. Zodra je alle beschikbare opties hebt doorlopen, wordt het implementeren van de juiste template een fluitje van een cent. Zorg er voor dat je eerst alle benodigde functies van iedere sjabloon controleert voordat je het definitief maakt.

 

 

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Slotermeerlaan 63
1064 HA - Amsterdam
The Netherlands

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

 

 

8 + 7 =