WELLNESS WEBSHOP LATEN MAKEN

€500,00 ex btw

Met de WooCommerce plugin van WordPress kunnen wij goedkoop een mooie wellness webshop maken voor uw bedrijf. Het is heel belangrijk dat uw webshop de juiste uitstraling heeft wanneer u online wellness producten wilt verkopen. Wij helpen u graag!

De online verkoop van wellness producten is heel winstgevend. Klanten kunnen positief worden beïnvloed wanneer uw website een goede professionele uitstraling heeft. Ook is het natuurlijk heel belangrijk dat uw website de juiste functies heeft. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een goede verbinding met uw social media pagina’s. Uw klanten kunnen via social media hun vrienden en kennissen vertellen over hun ervaring met uw producten en dat is natuurlijk de beste reclame die u kunt krijgen.

Op deze pagina vindt u suggesties en advies over hoe u het beste een webshop voor wellness producten kunt opzetten voor uw bedrijf.

CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
INFO@WEBDESIGN-STUDENTEN.NL
TELEFOON
030-320 0922
POST ADRES
Van Houten Industriepark 11
1381 MZ, Weesp

1 + 9 =