020-894 3813 [email protected]
Selecteer een pagina

HET AANLEVEREN INFORMATIE VOOR UW WEBSHOP

Onze scherpe prijzen zijn voor veel klanten de reden waarom zij voor ons kiezen. Het uploaden van informatie naar een webshop kan veel tijd in beslag nemen. Om het voor ons gemakkelijk en voor u goedkoop te maken, is het belangrijk dat u de informatie  goed aanlevert.

Aanleveren product informatie

Met CSV (Microsoft Excel) bestanden kunnen wij de informatie van uw producten, zoals de prijs, omschrijving en de maten, heel snel uploaden naar uw website. Dit scheeld ons veel tijd waardoor wij goedkoper voor u kunnen werken. 

 Wij geven u de template voor het bestand waar u de informatie kunt invoeren. Veel groothandelaren en importeurs hebben al bestaande bestanden voor hun klanten. Wanneer het u zelf niet lukt om de informatie in een MS Excel bestand aan te leveren  kunnen wij tegen betaling de data entry van uw MS Excel bestand uitvoeren.

Product foto’s kunt u het beste aanleveren in JPEG of PNG bestanden. Wanneer u geen behoefte heeft aan een inzoom functie bij de foto kunt u de foto’s aanleveren met een minimum grootte van 600 x 600 pixels of een minimum breedte van 600 pixels. Wanneer u wel een inzoom functie wilt bij de foto’s kunt u deze het beste aanleveren in een minimum grootte van 1200 x 1200 pixels of een minimum breedte van 1200 pixels.

Aanleveren foto bestanden

Foto bestanden welke geen productfoto’s zijn kunt u het beste aanleveren in JPG of JPEG bestanden. Foto’s voorpagina afbeeldingen zijn met een breedte van 1000 pixels voldoende en foto’s voor slider afbeeldingen zijn met een breedte van 2000 pixels voldoende. Zip- of rar files met meerdere bestanden kunt u het beste via YouSendit of Wetransfer naar ons e-mailen. Het delen van bestanden in Google Drive of Dropbox behoord ook tot de mogelijkheden.

Aanleveren logo bestand

U kunt uw logo bestand aanleveren als een PNG, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop bestand. Op deze manier wordt voorkomen dat u een andere achtergrondkleur bij uw logo ziet.

Aanleveren hosting informatie

Wanneer wij uw website moeten uploaden op de hosting server van een derde is het van belang dat u ons de juiste hosting informatie geeft

Hiervoor hebben wij de hierna volgende informatie nodig:

Cpanel admin paneel gebruikersnaam en wachtwoord

FTP gebruikersnaam en wachtwoord

Database naam, gebruikersnaam en wachtwoord

Wanneer uw hosting maatschappij niet bereid is uw hosting pakket voor u te configureren kunnen wij dat tegen betaling ook voor u doen.

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
[email protected]sign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Wijsgeerbaan 20
1315 LH – Almere
Nederland

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 – 15:00 uur

 

 

8 + 8 =

Belangrijke Pagina’s

MAGENTO 2

Magento 2 Diensten
Magento 2 Prijzen
Magento 2 Portfolio
Magento 2 Whitelabel
Magento 2 Blog
Magento 2 Extensie winkel
Magento 2 Porto Demos

WORDPRESS

WordPress Diensten
WordPress Prijzen
WordPress Portfolio
WordPress Blog
Onderhoud
DIVI Theme Demos
DIVI Theme Plugins

WOOCOMMERCE

WooCommerce Diensten
WooCommerce Prijzen
WooCommerce Portfolio
WooCommerce Blog
DIVI Theme Ontwerpen

OVER ONS

GRAFISCH ONTWERP

Grafische Ontwerp
Logo Ontwerp
Drukwerk Ontwerp
Social Media Ontwerp
Promotie Videos

JURIDISCH

FORUM

Magento 2
WordPress
Graphic ontwerp

SOCIAL

Contact