06 85463975 info@gofke.nl

AANLEVEREN WORDPRESS INFORMATIE

Het aanleveren van informatie voor uw webshop

Het uploaden van informatie naar een webshop kan veel tijd in beslag nemen. Om het voor ons gemakkelijk en voor u goedkoop te maken, is het belangrijk dat u de informatie op de juiste manier aanlevert

Aanleveren product informatie

De snelste manier voor het uploaden van producten is wanneer u de productinformatie in een MS Excel (CSV) bestand aanlevert. Wij geven u de template voor het bestand waar u de informatie kunt invoeren. Veel groothandelaren en importeurs hebben al bestaande bestanden voor hun klanten. Wanneer het u zelf niet lukt om de informatie in een MS Excel bestand aan ons te geven kunnen wij tegen betaling een MS Excel bestand voor u aanmaken.

Product foto’s kunt u het beste aanleveren in JPEG of PNG bestanden. Wanneer u geen behoefte heeft aan een inzoom functie bij de foto kunt u de foto’s aanleveren met een minimum grootte van 600 x 600 pixels of een minimum breedte van 600 pixels. Wanneer u wel een inzoom functie wilt bij de foto’s kunt u deze het beste aanleveren in een minimum grootte van 1200 x 1200 pixels of een minimum breedte van 1200 pixels.

Aanleveren foto bestanden

Foto bestanden welke geen product foto’s zijn kunt u het beste aanleveren in JPG of JPEG bestanden. Foto’s voor pagina afbeeldingen zijn met een breedte van 1000 pixels voldoende en foto’s voor slider afbeeldingen zijn met een breedte van 2000 pixels voldoende. Zip- of rar files met meerdere bestanden kunt u het beste via YouSendit of Wetransfer naar ons sturen.

Aanleveren logo bestand

U kunt uw logo bestand aanleveren in PNG, Adobe Illustrator of Adobe Photoshop bestanden. Op deze manier wordt voorkomen dat u een andere achtergrondkleur bij uw logo ziet.

Aanleveren hosting informatie

Wanneer wij uw website uploaden op de hosting server van een derde is het van belang dat u ons de juiste hosting informatie geeft.

Wij hebben dan van u nodig:

Cpanel admin paneel gebruikersnaam en wachtwoord

FTP gebruikersnaam en wachtwoord

Database naam, gebruikersnaam en wachtwoord

Indien uw hosting maatschappij niet bereid is uw hosting voor u te configureren kunnen wij dat tegen betaling ook voor u doen. Echter weten wij niet van tevoren of een hosting maatschappij, die anders is dan de hosting maatschappij waarvan wij gebruik maken, samengaat met de gemaakte website. Wanneer dit niet samengaat zoeken wij uiteraard naar de beste manier om dit op te lossen.

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

Bereik ons

Wijsgeerbaan 20
1315 LH - Almere
Nederland

+31 6 854 63975

info@webdesign-studenten.nl

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

KANTOORTIJDEN
Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

Laat een Bericht Achter

2 + 7 =

Belangrijke Pagina’s

MAGENTO 2

Magento 2 Diensten

Magento 2 Prijzen

Magento 2 Portfolio

Magento 2 Whitelabel

Magento 2 Blog

Magento 2 Extensie winkel

Magento 2 Porto Demos

Goedkope Webmasters

Magento 2 Webmaster

Project Management

WORDPRESS

WordPress Diensten

WordPress Prijzen

WordPress Portfolio

WordPress Blog

Onderhoud

DIVI Theme Demos

DIVI Theme Plugins

Cursussen

Cursussen

WOOCOMMERCE

WooCommerce Diensten

WooCommerce Prijzen

WooCommerce Portfolio

WooCommerce Blog

DIVI Theme Ontwerpen

SOCIAL

Contact

GRAFISCH ONTWERP

Grafische Ontwerp

Logo Ontwerp

Drukwerk Ontwerp

Social Media Ontwerp

Promotie Videos

JURIDISCH

Privacybeleid

FORUM

Magento 2

WordPress

WooCommerce

Graphic ontwerp

OVER ONS

Webshops

Over ons