020-894 3813 [email protected]
Selecteer een pagina
WORDPRESS MENU
WORDPRESS BLOG
WORDPRESS DIENSTEN
WORDPRESS LINKS

LEVENSMIDDELEN WEBSHOP LATEN MAKEN

€500,00 ex btw

Bakt u de lekkerste taarten, maakt u de meest romige kaas of teelt u de beste groenten van het hele dorp? Dan wilt u deze producten vast delen met de rest van Nederland. Wij kunnen voor u een webshop maken zodat u deze producten kunt verkopen.

Voor de bouw van de webshop gebruiken wij WordPress en WooCommerce. Hiermee kunnen wij professionele levensmiddelen webshops maken voor een zeer scherpe prijs. Doordat de kosten voor de website laag zijn, hoeft u geen grote investering te doen om te starten met uw bedrijf.

Op deze pagina vindt u een kort overzicht van de mogelijkheden met betrekking tot functies en diensten die wij kunnen leveren bij de bouw een levensmiddelen webshop.

Welke functies zijn belangrijk bij een levensmiddelen webwinkel?

Wanneer u een levensmiddelen webshop laat maken is het heel belangrijk dat u goed nadenkt over de functies die u nodig heeft om op de juiste manier producten online te verkopen. Denk hierbij aan de mogelijkheid om aanbiedingen, zoals weekacties, op de website te promoten. Ook is het belangrijk dat klanten duidelijk hun afleveradres kunnen doorgeven en eventueel kunnen aangeven op welk moment van de dag zij thuis zijn om de producten te ontvangen.

Als u niet de juiste functies op uw website heeft, kan dat problemen opleveren bij bijvoorbeeld de aankoop van een product of bij de verwerking van de bestelling. Wij zullen de nodige functies in overleg met u toepassen op uw webshop.

Levensmiddelen webshop module prijzenoverzicht

  • € 99,99 ex btw voor een Standaard WordPress installatie
  • €150,00 ex btw voor een WooCommerce plugin installatie & configuratie

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor een levensmiddelen webshop te bespreken!

CONTACT!

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, het onderhoud en de promotie.

E-MAILADRES
[email protected]
TELEFOON
030-320 0922
POST ADRES
Wijsgeerbaan 20
1315 LH – Almere

5 + 10 =