020-894 3813 [email protected]
Selecteer een pagina

WordPress Plugin Installatie

WORDPRESS MENU

WORDPRESS BLOG

DIENSTEN MENU

WORDPRESS LINKS

 

WORDPRESS PLUGIN INSTALLATIE

Wilt u extra functies toevoegen aan de standaard functies van uw website? Dit kunnen wij voor u doen. Wij zoeken naar de geschikte plugins voor uw website en zullen deze installeren en configureren. Hierna wordt uw website getest. Er wordt nagegaan of de installatie van de nieuwe plugins geen negatieve gevolgen hebben voor het functioneren van de website.

Let op! Plugins zijn functies die door derden zijn gebouwd. Als website ontwikkelaars kunnen wij pas zien of een plugin goed werkt nadat deze is geïnstalleerd op uw website. De kosten voor het installeren van plugins variëren per plugin.

Wij adviseren u om alleen populaire plugins (die door duizenden anderen worden gebruikt) of premium (betaalde) plugins te gebruiken voor uw website. Onbekende en niet-populaire plugins kunnen een negatieve invloed hebben op de werking van uw website.

Een overzicht van populaire WordPress plugins kunt u vinden op https://wordpress.org/plugins/browse/popular/

 

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
[email protected]
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Wijsgeerbaan 20
1315 LH – Almere
Nederland

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 – 15:00 uur

 

 

10 + 9 =