020-894 3813 [email protected]
Selecteer een pagina

Top 5 redenen, waarom u WordPress moet gebruiken

WordPress is het populairste software pakket voor de bouw van websites. Met WordPress kunt relatief gemakkelijk, snel een professionele website opzetten. En dat betekent dat het relatief goedkoop is om een website te bouwen met WordPress.

Waarom WordPress?

WordPress is een opensource software systeem, wat betekent dat veel van de basis functies van WordPress gratis zijn. Hierdoor kunnen programmeurs snel, en dus goedkoop, WordPress websites bouwen voor klanten.

1. Mooie ontwerpen: Bij WordPress kunt u kant en klare ontwerpen kopen. Deze ontwerpen kosten gemiddeld €60 tot €70 en zien er heel professioneel uit. Dit betekend dat u zonder kennis en talent voor grafisch ontwerp toch een hele mooie website kunt opzetten.

2. Goedkope hosting: WordPress websites vereisen geen zware hosting pakketten. U kunt al vanaf €5 ex btw per maand goede hosting pakketten vinden voor het hosten van uw website. 

3. Gemakkelijk uit te breiden: Een van de grote voordelen van WordPress is dat WordPress websites met plugins snel, gemakkelijk en goedkoop uitgebreid kunnen worden. Bij WordPress zijn er veel goede plugins gratis beschikbaar op www.wordpress.org

4. Gebruiksvriendelijk: Eigenaren van WordPress websites kunnen met een paar studie en oefen uren zelf nieuwe pagina’s aanmaken, fotos & videos uploaden en andere onderhoudstaken zelf uitvoeren op hun website.

Dit maakt WordPress zeer geschikt voor ondernemers met een klein budget. 

5. Goedkope ondersteuning: WordPress is niet complex. Het is vrij gemakkelijk om WordPress onder de knie te krijgen. Er zijn veel programmeurs beschikbaar voor het bouwen of onderhouden van uw website en de uurtarieven van deze programmeurs starten vanaf €25,- ex btw per uur.

U kunt gemakkelijk zelf ook de basistaken van het onderhoud van uw website uitvoeren. Het is vaak wel aan te raden om voor de moeilijkere taken een programmeur in te schakelen.

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
[email protected]
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Wijsgeerbaan 20
1315 LH - Almere
Nederland

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

 

 

13 + 8 =

Belangrijke Pagina's

MAGENTO 2

Magento 2 Diensten

Magento 2 Prijzen

Magento 2 Portfolio

Magento 2 Whitelabel

Magento 2 Blog

Magento 2 Extensie winkel

Magento 2 Porto Demos

WORDPRESS

WordPress Diensten

WordPress Prijzen

WordPress Portfolio

WordPress Blog

Onderhoud

DIVI Theme Demos

DIVI Theme Plugins

WOOCOMMERCE

WooCommerce Diensten

WooCommerce Prijzen

WooCommerce Portfolio

WooCommerce Blog

DIVI Theme Ontwerpen

SOCIAL

Contact

GRAFISCH ONTWERP

Grafische Ontwerp

Logo Ontwerp

Drukwerk Ontwerp

Social Media Ontwerp

Promotie Videos

JURIDISCH

Privacybeleid

FORUM

Magento 2

WordPress

WooCommerce

Graphic ontwerp

OVER ONS

Webshops