020-894 3813 [email protected]
Selecteer een pagina

Belangrijk! Voorkom problemen. Update uw WordPress website

Bij WordPress is het heel belangrijk dat u optijd uw WordPress installatie, theme en plugins update. Het niet op tijd updaten van uw WordPress website kan fouten veroorzaken op uw website of er zelf voor zorgen dat uw website niet meer werkt. Ook maakt het niet tijdig updaten van uw WordPress website, uw site kwetsbaarder voor hack aanvallen van hackers.

Belangrijke redenen voor het updaten van uw site zijn:

Beveiliging

Nieuwe features

Snelheid

Bug fixes

Werk nooit zonder backups

Maak altijd een backup van uw website files en database voordat u start met het updaten van uw WordPress website. Goede hosting maatschappijen maken normaal gesproken elke dag een backup van uw website waarmee u uw kunt laten herstellen wanneer er wat fout gaat bij het updaten van uw website.

Controleer even met uw hosting maatschappij of er dagelijks een backup van uw site wordt gemaakt. Maak indien dit niet het geval is zelf een backup van uw website en database files voordat u uw begint met het updaten van uw site.

WordPress beveiliging

WordPress websites worden vaak door hackers gebruikt om malware te verspreiden op het internet. Om dit te voorkomen geven WordPress en de WordPress plugin developers vaak nieuwe updates uit. 

Het is daarom enorm belangrijk dat u minimaal 1x per maand uw WordPress. theme en plugin updates installeert. Dit zorgt ervoor dat uw website goed is beveiligd tegen hackers en malware.

Nieuwe features

WordPress en de WordPress theme en plugin ontwikkelaars werken door aan het verbeteren van de functies van WordPress, WordPress themes en WordPress plugins. Deze verbeteringen zijn elke maand beschikbaar als nieuwe updates die u gratis kunt installeren.

Het installeren van de nieuwe updates zorgt ervoor dat de bezoekers van uw website gebruik kunnen maken van de nieuwste functies. 

 

Pagina laad snelheid:

Het niet tijdig updaten van uw website vertraagd de pagina laadsnelheid van de pagina’s van uw site. Trage pagina laadsnelheid van uw pagina’s kan de bezoekers van uw website irriteren en zorgt voor een lagere SEO ranking in Google.

 

Geen fouten hebben op uw WordPress website:

Soms zitten er kleine foutjes in WordPress, WordPress themes of WordPress plugins. Deze fouten worden altijd snel opgelost. En de verbeteringen kunt u installeren als updates. Wanneer u geen updates uitvoert op uw website blijven deze foutjes op uw website en dat betekent dan dat uw website niet goed werkt.

Geen fouten hebben op uw WordPress website

Soms zitten er kleine foutjes in WordPress, WordPress themes of WordPress plugins. Deze fouten worden altijd snel opgelost. En de verbeteringen kunt u installeren als updates. Wanneer u geen updates uitvoert op uw website blijven deze foutjes op uw website en dat betekent dan dat uw website niet goed werkt.

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
[email protected]
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Wijsgeerbaan 20
1315 LH - Almere
Nederland

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

 

 

6 + 2 =

Belangrijke Pagina's

MAGENTO 2

Magento 2 Diensten

Magento 2 Prijzen

Magento 2 Portfolio

Magento 2 Whitelabel

Magento 2 Blog

Magento 2 Extensie winkel

Magento 2 Porto Demos

WORDPRESS

WordPress Diensten

WordPress Prijzen

WordPress Portfolio

WordPress Blog

Onderhoud

DIVI Theme Demos

DIVI Theme Plugins

WOOCOMMERCE

WooCommerce Diensten

WooCommerce Prijzen

WooCommerce Portfolio

WooCommerce Blog

DIVI Theme Ontwerpen

SOCIAL

Contact

GRAFISCH ONTWERP

Grafische Ontwerp

Logo Ontwerp

Drukwerk Ontwerp

Social Media Ontwerp

Promotie Videos

JURIDISCH

Privacybeleid

FORUM

Magento 2

WordPress

WooCommerce

Graphic ontwerp

OVER ONS

Webshops