Selecteer een pagina

Een uitgebreide gids voor het Divi-thema: wat het is, hoe het werkt en waarom u het zou moeten overwegen

Als u een website-eigenaar bent, weet u hoe belangrijk het is om een ​​visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website te hebben. Het ontwerp en de functionaliteit van uw website kunnen een grote invloed hebben op de gebruikerservaring en uiteindelijk op het succes van uw online bedrijf. In dit artikel zullen we een van de meest populaire en veelzijdige WordPress-thema’s op de markt verkennen: het Divi-thema. We behandelen alles wat u moet weten over Divi, inclusief de functies, voordelen en hoe u het kunt gebruiken om een ​​verbluffende website te maken.

Redenen om het divi wordpress thema

Wat is Divi?

Divi is een premium WordPress-thema gemaakt door Elegant Themes, een toonaangevend bedrijf voor de ontwikkeling van WordPress-thema’s en plug-ins. Het werd voor het eerst uitgebracht in 2013 en is sindsdien een van de meest populaire thema’s in de WordPress-community geworden. Divi is een multifunctioneel thema dat wordt geleverd met een krachtige visuele paginabuilder, waarmee gebruikers aangepaste lay-outs en ontwerpen kunnen maken zonder enige codeerkennis.

Kenmerken van Divi

Het Divi-thema wordt geleverd met een breed scala aan functies en opties die het een veelzijdige en krachtige tool maken voor het maken van websites. Hier zijn enkele van de opvallende kenmerken:

Visuele paginabouwer

De visuele paginabuilder van Divi is een van de meest opvallende kenmerken. Hiermee kunnen gebruikers aangepaste lay-outs en ontwerpen maken met behulp van een interface voor slepen en neerzetten. De paginabuilder bevat een breed scala aan modules, zoals tekst, afbeeldingen, video’s, schuifregelaars en meer, die eenvoudig kunnen worden toegevoegd en aangepast.

Vooraf gemaakte lay-outs

Divi wordt geleverd met meer dan 800 kant-en-klare lay-outs die kunnen worden geïmporteerd en aangepast aan de behoeften van uw website. Deze lay-outs dekken een breed scala aan industrieën en niches, van e-commerce en onderwijs tot voeding en mode.

Aanpasbare ontwerpopties

Divi biedt een scala aan aanpasbare ontwerpopties, waaronder lettertypestijlen, kleurenschema’s en achtergrondafbeeldingen. Het thema bevat ook een ingebouwde thema-aanpasser waarmee gebruikers realtime wijzigingen kunnen aanbrengen in het ontwerp van hun website.

Reagerend ontwerp

Divi is ontworpen om volledig responsief te zijn, wat betekent dat het zich aanpast aan verschillende schermformaten en apparaten. Dit zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet op desktops, laptops, tablets en smartphones.

SEO-vriendelijk

Divi is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor het voor uw website gemakkelijker wordt om hoger te scoren op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines (SERP’s). Het thema bevat functies zoals aanpasbare metatags en URL’s, schema-opmaak en integratie van sociale media, die allemaal kunnen helpen bij het verbeteren van de SEO van uw website.

Divi gebruiken

Hier is een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van Divi:

  1. Installeer en activeer het Divi-thema op uw WordPress-site.
  2. Navigeer naar de Divi Builder en selecteer “Build from Scratch” of “Choose a Pre-made Layout.”
  3. Gebruik de interface voor slepen en neerzetten om modules toe te voegen en aan te passen, zoals tekst, afbeeldingen en video’s.
  4. Gebruik de ingebouwde thema-aanpasser om ontwerpwijzigingen aan uw website aan te brengen.
  5. Bekijk een voorbeeld van uw website en publiceer deze.

Voordelen van Divi

Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van Divi voor uw website:

Makkelijk te gebruiken

Divi’s visuele paginabuilder en intuïtieve interface maken het voor gebruikers van alle niveaus gemakkelijk om aangepaste ontwerpen en lay-outs te maken.

Aanpasbaar

Divi biedt een breed scala aan ontwerpopties en aanpassingsfuncties, waardoor gebruikers unieke en gepersonaliseerde websites kunnen maken.

Multifunctioneel

Divi’s veelzijdigheid en reeks kant-en-klare lay-outs maken het geschikt voor een breed scala aan industrieën en niches.

SEO-vriendelijk

Divi’s ingebouwde SEO-functies en -optimalisatie maken het voor uw website gemakkelijker om hoger te scoren op pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines

Prijslijst:

[table id=3 /]

Nieuw in onze blog