06 85463975 info@gofke.nl

2021| WordPress voor jouw business? – Een goed idee!

Begint u een nieuwe business en wilt u graag weten welk website pakket het beste is voor u?

Voor bedrijven is het in 2021 niet meer mogelijk te functioneren zonder een website. WordPress is een hele populaire oplossing voor startende ondernemingen. Dit omdat WordPress relatief gemakkelijk is in het gebruik en omdat ondernemers al vanaf €99,99 ex btw een professionele WordPress website kunnen laten maken.

WordPress was oorspronkelijk bedoeld als een online website oplossing voor bloggers. Maar het pakket is nu ook zeer geschikt voor bedrijfswebsites en webwinkels. In dit artikelen kijken wij naar redenen waarom WordPress vaak de beste oplossing startende ondernemingen. 

1. Gebruiksvriendelijk en regelmatige updates

Het adminpaneel van WordPress is opgezet zodat gebruikers met gebrekkige computerkennis toch gemakkelijk wijzigingen kunnen maken op een WordPress website. Dit is een groot voordeel voor ondernemers die weinig ervaring hebben met het beheren van een website.

Ook geeft WordPress vaak gratis update met verbeteringen van de software die gemakkelijk gratis geïnstalleerd kunnen worden.

2. SEO-vriendelijk

Voor veel ondernemers is het zeer belangrijk dat hun website makkelijk vindbaar is in Google, Bing en Yahoo. Dit wordt ook wel een goede seo ranking genoemd, WordPress heeft meerdere plugins die ervoor kunnen zorgen dat uw website in beter ranking krijgt in Google.

Yoast en All in one seo zijn twee van de populairste WordPress seo plugins.

3. Functionaliteiten en plugins

Het grote voordeel van WordPress, wat het platform zo populair maakt, is dat WordPress duizenden gratis extra functies heeft. Deze functies heten plugins en kunnen gratis in uw WordPress website worden geïnstalleerd om de functies van uw website uit te breiden. 

4. Mogelijkheden voor bloggers

WordPress is perfect voor het opzetten van een persoonlijke blog of vlog. U kunt met WordPress makkelijk informatie delen met vrienden en kennissen. WordPress biedt ook de mogelijkheid om premium (betaalde) informatie achter een paywall beschikbaar te maken voor de bezoekers van uw website.

5. Meerdere administrators

Een van de grote voordelen van WordPress is dat u meerdere gebruikers kunt aanmaken als beheerders van uw website. En u kunt deze gebruikers unieke rechten geven. Dwz dat u, als eigenaar, zelf kunt bepalen wat deze gebruikers wel of niet kunnen doen in uw website.