06 85463975 info@gofke.nl

20 Bekende Merken Die WordPress Gebruiken

Het is geen geheim, grote merken zijn fan van WordPress! Uit een aantal overzichten heb ik een persoonlijke top 20 samengesteld van sites die gemaakt zijn met WordPress als basis.

1. The New York Times Company

The New York Times Company publiceert dagbladen en is eigenaar van 40 websites. De website bereikt alleen al in Canada in 10 minuten 2089 views, laat staan de rest van de wereld. Dit geeft aan hoe belangrijk WordPress voor dit bedrijf is.

2. Marks & Spencer for Business

M & S is een van de grootste retailers in het Verenigd Koninkrijk, met 1.382 winkels wereldwijd. Zij hebben ook een groeiende internationale online business in de verkoop van kleding, schoenen en nog veel meer. De business site wordt gebruikt als promotie site voor al hun websites en webshops.

3. Google Ventures

Google Ventures is het investeringsfonds van Google. Hier kunnen de ondernemers van profiteren als ze groter willen worden. Het fonds is opgericht om ondernemers te ondersteunen bij het oplossen van problemen op een creatieve en innovatieve manier. Om ondernemers over de gehele wereld te bereiken gebruikt GV WordPress.

4. Harvard Business Review Blogs

De Harvard Business Review is een invloedrijk en bedrijfseconomisch vaktijdschrift. Door de integratie van WordPress als het nieuwe redactionele platform in het huidige publishing systeem is HBR in staat geweest om de eerste stap te maken in de richting van web-publishing.

5. Larry King Live blog

Larry King Live is onderdeel van CCN. Het is het langste interview programma van CNN. Reden genoeg voor CNN om een WordPress website te maken, waar iedereen de show live kan zien en ook kan reageren.

6. The Official Rackspace Blog

Rackspace is een van de top cloud computing-bedrijven dat cloud computing-diensten aanbiedt. Hun officiële blog wordt aangedreven door WordPress.

7. Philips DirectLife Coach Blog

Philips ontwikkelde DirectLife als een activiteitenprogramma dat mensen helpt om een einde te maken aan slechte gewoontes en realistische doelen te stellen en te behalen. Voor het programma werd een weblog gecreëerd op basis van WordPress CMS waarop geblogd wordt door coaches binnen het DirectLife programma. Het is een one-on-one life coaching.

8. ExpressJet Airlines

ExpressJet Airlines is opgericht in 1979. Met een vloot van 401 vliegtuigen die regelmatig wordt uitgebreid, vliegen ze naar 194 bestemmingen. Toen ze besloten om een website op te zetten, kozen ze voor WordPress als hun CMS. Wil je ooit met een piloot praten of chatten, dan kan dit door middel van een WordPress CMS.

9. Inside BlackBerry

Blackberry is een van de beroemde mobiele telefoon merken. Dit bedrijf maakt gebruik van WordPress voor hun corporate blog. Momenteel heeft blackberry.com een Alexa ranking van 2859.

10. Rotary Means Business – Rotary Club

Rotary Club is een van de bekendste service clubs in de wereld. Deze wereldwijde club maakt gebruik van WordPress als platform van hun website.

11. The Rolling Stones

De Rolling Stones is een beroemde Engelse rockband opgericht in 1962 in London. Door de jaren heen hebben ze miljoenen rock liefhebbers weten te veroveren. Om hun fans up to date houden, maken ze gebruik van een WordPress website.

12. The Walking Dead – AMC

AMC heeft niet alleen de serie The Walking Dead onder ons gebracht, maar ook Breaking Bad en MadMen. Dankzij de StorySinc functie van WordPress kan dit bedrijf fans over de hele wereld bij elkaar brengen.

13. The Mozilla Blog

Mozilla is een programma van Firefox die je kan gebruiken om websites te bekijken (browser). Firefox is vandaag de dag een zeer bekende web browser op het internet. Dit beroemde bedrijf maakt gebruik van een WordPress blogging platform.

14. The Wall Street Journal Law Blog

The Wall Street Journal is de populaire nieuwsmedia website in Amerika. Deze website maakt gebruik van WordPress voor hun Law Blog.

15. Dallas Mavericks

Dallas Mavericks is het beroemde NBA-football team dat in 2011 de NBA kampioenschap won. Hun officiële website wordt aangestuurd door WordPress.

16. Wil Wheaton

Wil Wheaton staat bekend om zijn rol als Wesley Crusher in de Star Trek series. Hij is ook een schrijver en een stemacteur. Voor de blogging gemeenschap is hij een held. Zijn blog werd ooit verkozen tot Best Celebrity Weblog. In 2009 werd hij door Forbes gekozen als de 14e meest invloedrijke celebrity weblog.

17. Snoop Dogg

Snoop Dogg is een beroemde Amerikaanse rapper. Hij komt uit Long Beach, Californië. Zijn officiële website wordt aangedreven door WordPress.

18. SAP News Center

SAP is een internationale onderneming die software voor enterprise resource planning creëert. Hun blog levert nieuws uit de verschillende ondernemingen van al hun divisies in verschillende landen. WordPress is heel makkelijk en tevens de beste oplossing voor hun.

19. Wolverine Worldwide

Wolverine Worldwide is een internationaal opererend bedrijf, actief in 190 verschillende landen. Zij richten zich op de verkoop van schoenen en kleding. Wolverine Worldwide gebruikt een WordPress website, waarmee ze hun merken promoten en als maar groeiende portfolio tentoonstellen.

20. Reuters Blogs

Reuters is een bekende nieuwsdienst. Het geeft ook advies. Het nieuwsbedrijf presenteert zijn adviezen op een serie blogs die ondersteund wordt door WordPress.