06 85463975 info@gofke.nl

20 Populaire Bedrijven Die WordPress Gebruiken

WordPress is een geweldig content management systeem voor elke website. Een algemene misvatting over WordPress, is dat het niet goed genoeg zou zijn voor grote merken, omdat het open source is. Om deze misvatting te weerleggen, hebben we een lijst gemaakt van 20 populaire bedrijven die WordPress gebruiken om hun business te presenteren op het internet.

1. TechCrunch

TechCrunch is een online nieuwsuitgever over de technologische industrie. Omdat zij zo groot en populair zijn, hebben ze een perfecte website nodig. De duurdere variant van WordPress.com, WordPress.com VIP., is het beste voor dit bedrijf. De website blijft niet alleen up-to-date, maar heeft ook een snelle cloud hosting. Dit zorgt voor een snelle website.

2. The New Yorker

The New Yorker is een Amerikaans tijdschrift voor reportages, commentaar, recensies, essays, fictie, satire en cartoons. Het bedrijf gebruik sedert juli 2014 WordPress. Met WordPress kunnen ze heel makkelijk hun video’s, blogs en foto’s aanpassen.

3. BBC America

BBC America is een Amerikaans televisiekanaal dat deel uitmaakt van de British Broadcasting Company. BBC zendt in verschillende landen uit en beschikt daarom over een professionele website in WordPress. Zij hebben wereldwijd volgers.

4. The Official Star Wars Blog

De officiële website van Star Wars is gemaakt in WordPress, met een nieuws- en blogsectie met daarnaast video, community en natuurlijk een zoekfunctie.

5. Variety

Variety is een Amerikaans entertainment magazine en een van de eerste die filmreviews schreef. Op de website kan je ook nieuws, box office resultaten en cover stories lezen. Variety geniet momenteel van de vele voordelen die WordPress te bieden heeft.

6. Sony Music

Inmiddels ben je vast al overtuigd dat WordPress niet onbekend is. Zelfs de bekende Sony Music gebruikt een WordPress website. Op de website kan je de nieuwste liedjes beluisteren.

7. MTV News

Op de MTV News Blog krijg je een voorproefje van wat er gebeurt in de newsroom. Ben je ook zo nieuwsgierig, blijf ze dan volgen op de website. Het is niet alleen mooi, maar ook gebruikersvriendelijk.

8. Beyoncé

De officiële site voor de met Grammy’s bekroonde zangeres en actrice, Beyoncé, is gehost op WordPress.

9. eBay Inc.

EBay is een van de grootste veilingsites op het internet voor het aanbieden van nieuwe en/of tweedehands spullen. De blog van de website van EBay is gemaakt in WordPress en ze gebruiken hiervoor meer dan een traditionele lay-out.

10. PlayStation Blog

Het bedrijf maakt gebruik van het WordPress blogging platform op hun Playstation Blog. Playstation heeft onlangs haar eigen plug-ins gemaakt. Omdat WordPress zo makkelijk is kunnen ze alles naar wens en op maat maken.

11. Best Buy

Best Buy is de grootste elektronica retailer voor consumenten in de Verenigde Staten. Zij gebruiken WordPress om ruim 1050 winkels en blogs te beheren.

12. Xerox

Xerox, een internationale onderneming, deelt hun professionele en persoonlijke ervaringen, inzichten uit hun vakgebied en andere diverse onderwerpen op een door WordPress ondersteunde blog.

13. Bata

Bata Industrials is marktleider op het gebied van industriële schoenen. Bata is gevestigd in 35 landen over de hele wereld. Elk land heeft een eigen website. De websites zijn ontwikkeld in WordPress en nieuwe aanpassingen kunnen gecontroleerd worden middels een centraal beheersysteem.

14. Quartz

Quartz is een internationale site die schrijft over economisch nieuws. Onlangs heeft deze nieuwssite zijn chat-app gelanceerd. Je kan nu ook nieuws krijgen in chatvorm. Dit alles hebben ze bereikt met WordPress.

15. Ford Social

Voor Ford is WordPress helemaal niet meer weg te denken. Zijn willen een flexibel platform. Wetende dat ze plugins en andere componenten die verbinden met de rest van het web kunnen gebruiken, is een sterk pluspunt voor Ford. Zij maken gebruik van WordPress als CMS om een breed scala van statische content, video’s, foto’s en dynamische updates te leveren.

16. Fortune

De bekende website die de Fortune 500 bedrijven publiceert in de Verenigde Staten op basis van jaaromzet, gebruikt WordPress CMS.

17. Time Inc.

Time Inc. is niet meer alleen een tijdschrift dat bekendstaat en wereldberoemd is door de professionele kijk op wereldwijde onderwerpen. Time Inc werkt met WordPress sites om de meer dan 40 iconische merken, variërend van sport tot bezigheden, op het echte leven te presenteren. Het platform geeft meer dan 30 miljoen page impressions per maand aan de 4,5 miljoen gebruikers en heeft alle verwachtingen overtroffen. Ze zijn nu op het punt van een verdubbeling van het aantal paginaweergaves dat ze presenteren.

18. Facebook Newsroom

Top nieuws en gebeurtenissen uit de newsroom van de populairste social networking dienst Facebook kan je nu ook lezen op een WordPress website.