06 85463975 info@gofke.nl

Hoe u DIVI’s geavanceerde ontwerpmogelijkheden kunt gebruiken voor een unieke uitstraling

Bent u op zoek naar manieren om uw website te laten opvallen? Het DIVI-thema biedt geavanceerde ontwerpmogelijkheden waarmee u een unieke en visueel aantrekkelijke website kunt maken. In dit artikel laten we u zien hoe u deze instellingen kunt gebruiken om een verbluffend website-ontwerp te maken dat u onderscheidt van uw concurrenten.

1.Aanpassen van de header:

De header is het eerste wat bezoekers zien wanneer ze op uw website komen. Met DIVI kunt u de header aanpassen aan uw merk of website-stijl. Ga naar het dashboard van uw website, klik op “Thema-aanpasser” en selecteer “Header en navigatie”. Van daaruit kunt u de achtergrond, het lettertype en de kleur van uw header aanpassen.

2.Gebruik van aangepaste lettertypen:

Aangepaste lettertypen kunnen een persoonlijk tintje toevoegen aan uw website. DIVI stelt u in staat om uw eigen aangepaste lettertypen toe te voegen aan uw website. Ga naar het dashboard van uw website, klik op “Thema-opties” en selecteer “Algemene instellingen”. Van daaruit kunt u uw aangepaste lettertypebestanden uploaden en ze gebruiken in het ontwerp van uw website.

3.Creëren van unieke paginalayouts:

Met DIVI kunt u unieke paginalayouts maken met behulp van de “Divi Builder”-functie. De Divi Builder is een drag-and-drop tool waarmee u aangepaste lay-outs kunt maken voor uw pagina’s. U kunt rijen, kolommen en modules toevoegen aan uw lay-out en ze aanpassen naar uw wens. Deze functie is met name handig als u een aangepaste landingspagina of een unieke productpagina wilt maken.

4.Aanpassen van de footer:

De footer is het laatste wat bezoekers zien voordat ze uw website verlaten. Met DIVI kunt u de footer aanpassen aan uw merk of website-stijl. Ga naar het dashboard van uw website, klik op “Thema-aanpasser” en selecteer “Footer”. Van daaruit kunt u de achtergrond, het lettertype en de kleur van uw footer aanpassen.

5.Toevoegen van animaties:

Animaties kunnen een vleugje interactiviteit en opwinding toevoegen aan uw website. Met DIVI kunt u animaties toevoegen aan uw website met behulp van de “Animaties”-functie. Ga naar het dashboard van uw website, klik op “Thema-opties” en selecteer “Algemene instellingen”. Van daaruit kunt u animaties inschakelen en het type en de snelheid van de animatie aanpassen.

Tot slot biedt het DIVI-thema een scala aan geavanceerde ontwerpmogelijkheden waarmee u een unieke en visueel aantrekkelijke website kunt maken. Door de header aan te passen, aangepaste lettertypen te gebruiken, unieke paginalayouts te maken, de footer aan te passen en animaties toe te voegen, kunt u uw website laten opvallen tussen de massa. Met een beetje creativiteit en experimenteren kunt u een

Nieuw in onze blog