06 85463975 info@gofke.nl

Top 5 Divi-thema-plugins die u nodig hebt om de functionaliteit van uw website te verbeteren

Als u een eigenaar van een website bent die gebruik maakt van het Divi-thema, bent u misschien op zoek naar manieren om de functionaliteit van uw website te verbeteren. Gelukkig zijn er verschillende plugins beschikbaar die u hierbij kunnen helpen. In deze blogpost zullen we de top 5 Divi-thema-plugins bespreken die u nodig hebt om de functionaliteit van uw website te verbeteren.

1.Divi Builder:

De Divi Builder is een plugin die een drag-and-drop paginabuilder aan uw website toevoegt. Met deze plugin kunt u eenvoudig aangepaste lay-outs en ontwerpen maken zonder enige kennis van codering. De Divi Builder wordt geleverd met een verscheidenheid aan voorgebouwde lay-outs en modules, waaronder sliders, call-to-action knoppen, formulieren en meer. U kunt ook uw eigen lay-outs en modules opslaan om op andere pagina’s te gebruiken.

2.Divi Booster

Divi Booster is een plugin die een verscheidenheid aan functies en functionaliteit aan uw Divi-thema toevoegt. Met deze plugin kunt u de header, footer, blog en andere delen van uw website aanpassen. Divi Booster bevat ook een verscheidenheid aan modules, zoals een prijstabel, een afteltimer en een e-mail opt-in formulier. Daarnaast bevat Divi Booster meer dan 100 aanpassingsmogelijkheden voor uw website.

3.Divi Overlays:

Divi Overlays is een plugin waarmee u pop-ups en overlays op uw website kunt maken. Met deze plugin kunt u aangepaste pop-ups maken voor e-mail opt-ins, promoties en meer. Divi Overlays stelt u ook in staat om overlays te maken voor video’s, afbeeldingen en andere inhoud. Deze plugin bevat een verscheidenheid aan aanpassingsmogelijkheden, waaronder animaties, triggers en meer.

4.Divi Switch:

Divi Switch is een plugin die een verscheidenheid aan functies en functionaliteit aan uw Divi-thema toevoegt. Met deze plugin kunt u de typografie, de afstand en andere ontwerpelementen van uw website aanpassen. Divi Switch bevat ook een verscheidenheid aan modules, zoals een galerij, een slider en een testimonial module. Daarnaast bevat Divi Switch meer dan 50 aanpassingsmogelijkheden voor uw website.

5.Monarch Social Sharing:

Monarch Social Sharing is een plugin waarmee u sociale deelknoppen aan uw website kunt toevoegen. Met deze plugin kunt u knoppen toevoegen voor Facebook, Twitter, Instagram en meer. Monarch Social Sharing bevat ook een verscheidenheid aan aanpassingsmogelijkheden, waaronder knopstijlen, -groottes en -locaties. Daarnaast bevat deze plugin analyses om de prestaties van uw sociale deelknoppen bij te houden.

Concluderend kunnen deze top 5 Divi-thema-plugins u helpen de functionaliteit van uw website te verbeteren en een meer aangepaste en boeiende ervaring voor uw bezoekers te creëren. Of u nu pop-ups, sociale deelknoppen of aangepaste lay-outs wilt toevoegen, deze plugins kunnen u helpen uw doelen te bereiken.

WordPress Community

Gratis advies en informatie over het beheer van uw WordPress website.

WordPress Plugins

Een overzicht van gratis WordPress plugins voor uw website.

Nieuw in onze blog