06 85463975 info@gofke.nl

Waarom een student aannemen als webmaster voor je Magento 2 webwinkel

Bedrijven met webwinkels die minder dan 10.000 euro omzet draaien, kunnen het moeilijk vinden om een geschikte webmaster of e-commerce manager te vinden. Het inhuren van iemand op part-time of zzp-basis kan duizenden euros per maand kosten, wat betekent dat de winst die de shop maakt, niet toereikend is. Gelukkig is er een oplossing die voordeliger is en de perfecte aanvulling kan zijn op het bedrijf: het inhuren van een student als webmaster voor je Magento 2 webshop

De voordelen van het inhuren van een student als webmaster zijn talrijk. Studenten zijn jong, energiek en vol enthousiasme, en ze beschikken over de nieuwste kennis en vaardigheden op het gebied van technologie en marketing. Bovendien zijn ze meestal bereid om voor minder geld te werken dan ervaren professionals, waardoor ze een perfecte keuze kunnen zijn voor bedrijven met een beperkt budget

Een student kan een breed scala aan taken uitvoeren voor een Magento 2 webwinkel. Hieronder vindt u een lijst met enkele van de belangrijkste taken die een student voor uw webwinkel kan uitvoeren:

  • Beheer van productcatalogus en prijsupdates.
  • Optimalisatie van de zoekmachine voor betere vindbaarheid.
  • Uitvoeren van marketingcampagnes, zoals e-mailmarketing en sociale media-promotie.
  • Up-to-date houden van de website met nieuwe producten, aanbiedingen en nieuwsberichten.
  • Uitvoeren van beveiligingsupdates en het oplossen van technische problemen.
  • Analyseren van verkoopgegevens om trends te identificeren en aanbevelingen te doen voor verbetering.
In samenvatting is het inhuren van een student als webmaster voor je Magento 2 webwinkel een uitstekende keuze voor bedrijven die moeite hebben om de juiste persoon te vinden voor het beheer en de promotie van hun webwinkel. Studenten beschikken over de nieuwste kennis en vaardigheden en zijn bereid om voor minder geld te werken. Investeer in de toekomst van je bedrijf door een student aan te nemen en maak het meeste uit je Magento 2 webwinkel.

Nieuw in onze blog

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

Bereik ons

Wijsgeerbaan 20
1315 LH - Almere
Nederland

+31 6 854 63975

info@webdesign-studenten.nl

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

KANTOORTIJDEN
Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

Laat een Bericht Achter

10 + 5 =