06 85463975 info@gofke.nl

11 Magento 2 extensies

Extensies, extensies en nog eens extensies. We houden allemaal van extensies, toch? Dankzij extensies is Magento het meest gewilde en geprefereerde e-commerce framework wat ooit gemaakt is. Natuurlijk zijn er nog veel andere e-commerce frameworks die je kunt downloaden, maar met Magento is het anders omdat het premium (professioneel) en compleet aanvoelt.

Terwijl we het hebben over Magento 2-extensies, hebben we een lijst samengesteld met de top 10-extensies en eentje extra. Ze helpen niet alleen om de functionaliteiten van jouw Magento 2 webwinkel te verbeteren, maar helpen ook om de naadloze ervaring te creëren waar jouw klanten naar verlangen. Zonder je verder  op te houden, zullen we maar beginnen?

Inhoudsopgave

 • 1. Bingo ElasticSearch
 • 2. Nosto Personalisatie
 • 3. ‘One Step Checkout’ voor Magento 2
 • 4. TaxJar omzetbelasting-automatisering
 • 5. Gelaagde navigatie
 • 6. InstantSearch +
 • 7. Twee factor authenticatie
 • 8. Auto-selectie verzending- en betaalmethode
 • 9. Magento 2 Marketplace extensie
 • 10. Spaarpunten door Mageplaza
 • 11. Product(onderdeel)zoeker van Mconnect
 • 12. Bingo ElasticSearch
1. Bingo ElasticSearch
Heb je problemen met het zoeken naar een woordje in jouw Magento-website? Als het gaat om Magento 2-extensies, is Bingo ElasticSearch een van de allerbeste. Afgezien van de naam, moet je de nadruk leggen op het woord ‘Bingo’, omdat zoekresultaten direct worden weergegeven als je deze extensie integreert. Wat het nog meer bevat is dat deze extensie ook een uitgebreid zoekveld biedt waar het breed genoeg is om enkelvoudige en meervoudige woorden te zoeken. Catalogi, producten, attributen en beheermogelijkheden maken Bingo ElasticSearch een van de best beschikbare extensies.
2. Nosto Personalisatie
Met behulp van een reeks handige algoritmen is Nosto Personalization een geweldige uitbreiding voor het analyseren van honderden data trends in jouw online winkel, ook in realtime. Ontwikkeld om zo functioneel mogelijk te zijn; deze extensie is vrij eenvoudig te begrijpen. Door het gedrag van de bezoekers van jouw online winkel te analyseren, is deze uitbreiding handig wanneer je innovatieve marketingcampagnes online wilt lanceren, nadat je weet welke producten populair zijn en het meest gewild, om jou te helpen de conversieratio’s te activeren en te verbeteren. Deze innovatieve functie en de mogelijkheid om de verschillende dynamieken van een online winkel te analyseren, maakt Nosto Personalization een van de beste Magento 2 extensie die online beschikbaar is.
3. One Step Checkout voor Magento 2
De naam doet al verklappen waar het voor staat. Een extensie met een afrekenen systeem, wat in een stap kan worden gedaan, deze is voor Magento 2. Het proces en de functie zijn hier vrij duidelijk, deze uitbreiding kan worden aangepast aan de eisen van verschillende online winkels en hetgeen ze aanbieden. Omdat elke verkoper anders is, moet een betalingsprocedure gemakkelijk en naadloos zijn en dat is precies de reden waarom deze extensie jou daarbij helpt om dat te bereiken. Deze extentie is een extreem modulaire uitbreiding die volledige controle biedt over hoe de verkoper wil dat het betaalproces verloopt.‘One Step Checkout’ vereist minimale middelen en vaardigheden om te integreren en configureren, waardoor het een van de meest geweldige Magento 2 uitbreidingen is voor het verbeteren van de betalingsprocedure voor Magento 2.
4. TaxJar omzetbelasting automatisering
Bezorgd over het berekenen van omzetbelasting en rapportage over jouw Magento 2 webwinkel? Probeer ‘TaxJar Sales Tax Automation’ uitbreiding voor Magento 2. De installatie is snel en eenvoudig en de voordelen zijn nog beter. Na installatie, configureert deze verkoop automatisering extensie automatisch jouw belasting instellingen binnen het Magento-framework, waardoor het een probleemloze ervaring voor jou creëert. Bovendien hoeven de belastingtarieven niet te worden ingesteld, worden ze automatisch bijgewerkt en gepresenteerd in een eenvoudig te gebruiken interface. Op deze manier zal jij, als eigenaar van een online winkel, geen zorgen maken over het overnemen van de verkeerde belastingcijfers richting de klant, waardoor reputatie bij jouw klanten – over de webwinkel – verbeterd zal worden. Een nog beter kenmerk van deze extensie is dat integratie naadloos is en geen impact heeft op de prestaties van jouw website, omdat deze “lichtgewicht” is en elke maand wordt bijgewerkt met de nieuwste belastingtarieven, zodat je zelf niet telkens de belastingtarieven hoeft aan te passen en daarmee hoeft te stoeien. Nauwkeurige tarieven, gemoedsrust en betrouwbaarheid maken dit een van de populairste Magento 2-extensies voor Magento-gebruikers.
5. Layered Navigation
Layered Navigation is een uitbreiding die navigatiefuncties in jouw Magento 2 webwinkel versterkt en uitbreidt. Het is een tool van onschatbare waarde die speciaal is ontworpen om tegemoet te komen aan webwinkels met heel veel producten en productcategorieën. Wanneer klanten door dergelijke zware/grote webwinkels browsen, wordt de navigatie traag en heeft dit op zijn beurt ook invloed op de gebruikerservaring. Layered Navigation werkt door een categorie weer te geven en wanneer je daarop op klikt, worden de producten weergegeven op basis van het filter dat is toegepast. Dit helpt bij het verminderen van rommel en verwarring bij klanten terwijl ze in jouw winkel browsen. Het resultaat? Het motiveert meer kopers om op jouw site te blijven, verhoogt de kansen op verkoop en het opbouwen van loyaliteit, uiteindelijk het promoten van jouw bedrijf en het aantrekken van meer klanten naar jouw webwinkel. Layered Navigation blijkt ook een van de meest gedownloade Magento 2 extensies te zijn.
6. InstantSearch +
Voor optimale conversies in jouw Magento 2 online-winkel is InstantSearch + een van de best beschikbaare op ‘search’ gebaseerde conversie Magento 2-extensie. Deze extensie is ook behoorlijk intelligent. Het begrijpt het gedrag van een bezoeker om hen eerst de producten te brengen die het dichtst bij elkaar staan en die nuttig zijn bij het maken van zoveel mogelijk conversies. Al deze functies worden gepresenteerd in een rijke en vriendelijke hostingdienst met onder meer AutoAanvullen, Semantisch zoeken, Individuele resultaten en nog veel meer. Al deze handige functies helpen de klant een geweldige ervaring te bieden tijdens het browsen in jouw winkel of het zoeken naar een product van interesse, zodat ze betrokken blijven bij het aankoopproces. Slimme navigatie, automatisch corrigeren en responsieve zoekresultaat zijn als functie ook aanwezig in deze extensie.
7. Twee-factor authenticatie
Bijna elke e-commerce eigenaar weet dat het bezit van een online winkel veel verkeer met zich meebrengt. Maar dit verkeer kan zowel veilig als onveilig zijn. Er zijn online veel bedreigingen en soms wordt het rommelig. Dit is waar de invoegtoepassing voor twee factoren authenticatie in werking treedt. De extensie Two Factor Authentication helpt bij het stroomlijnen van het kopen en checkt een procedure, door extra authenticatie procedures voor bezoekers aan te bieden. Dit helpt bij het elimineren van hackers en valse accounts om uiteindelijk betalingsprocedures te onderscheppen, waardoor het koop- en uitcheckproces naadloos en veilig verloopt. Hoe meer beveiligingslagen een online winkel heeft, hoe beter het niveau van bescherming, wat eigenlijk een vuistregel is. De belangrijkste functies zijn het beheren van een lijst met vertrouwde IP’s, het voorkomen van wijdverspreide spyware en natuurlijk de twee-staps verificatie procedure. Voor een e-commerce-eigenaar is dit een van de belangrijkste Magento 2 extensie op een Magento 2-website.
8. Auto-selecteer verzend- van betalingswijze
Deze tool is handigwanneer klanten haast hebben om gewoon te kopen en weg te “rennen”. De Auto Select Shipping Payment Method-extensie heeft een lange naam maar een nog langere lijst met voordelen. Zoals we hebben gemerkt, zijn de betaalpagina’s saai en blijven ze maar komen, dus er moet een manier zijn om gewoon door te bladeren en naar de pagina met de betalingsbevestiging te gaan, toch? Deze extensie doet dat. Zodra klanten de verzendmethode van hun voorkeur hebben geselecteerd, helpt deze tool om naar het laatste deel van het proces te gaan, waardoor klanten gemakkelijker kunnen kopen en vertrekken. Een kleine uitbreiding met grote voordelen, dit blijkt een van de beste gratis Magento 2 extensies te zijn, die beschikbaar is.
9. Magento 2 multi-vendor marktplaats extensie
Online marktplaatsen neigen ertoe een warm bedrijfsmodel te worden, vooral onder startups en de introductie van nieuwe handel. Het uitgebreide bereik van marktplaatsen minimaliseert ook de kosten voor het vinden en promoten van nieuwe klanten. Vandaar dat Magento 2 Marketplace-uitbreiding door ‘Landofcoder’ jouw uitstekende keuze is om jouw bedrijf te ontwikkelen dat werkt zoals beroemde marktplaatsen, zoals: Amazon, eBay en Etsy. Het bijzondere is dat de beheerder een volledig winkelbeheer met geavanceerde rapporten kan samenstellen, zoals ‘bestseller’, laatste bestellingen, de meeste weergave producten, lijngrafiek voor verkooprapport per dag, maand, jaar, toplanden die de producten aanschaffen. Dan kan de beheerder een algemene visie krijgen voor ontwikkelingsstrategieën van zijn webwinkel. Een uitstekende functie die door de extensie wordt ondersteund, is de compatibiliteit van het Magento 2-thema. Je wilt een oogstrelend thema dat lay-outs schoon en netjes zijn om producten effectief weer te geven. Deze Magento 2-extensie zou perfect werken om aan jouw eisen te voldoen.
10. Spaarpunten door Mageplaza
Loyaliteitsprogramma’s zijn erg belangrijk in e-commerce, omdat ze de intentie van de klant vergroten en zelfs het marketingbudget verlagen dat jij vaak aan ingewikkelde campagnes moet uitgeven. Als je een Magento 2-winkel hebt en je om klantenloyaliteit vraagt, is de Mageplaza Reward punten extensie absoluut iets wat je onmiddellijk moet installeren. Deze Magento 2 extensie bestaat in 3 versies: standard, professional en ultimate. Het standaardpakket is geschikt voor kleine verkopers met basisfuncties zoals het instellingssysteem voor beloningspunten, punt bestedingsbeperking en beloningspunten labels. Terwijl de professionele en ultieme versies meer verbluffende instellingen hebben voor middelgrote tot grote ondernemingen, met geavanceerde functies zoals regels voor het verdienen en uitgeven van punten, rapporten, verkopen/kopen middels punten en de klant krijgt beloning voor vrienden/bekenden die hij daarheen verwijst.
11. Productzoeker door Mconnect
Een handige module voor auto-eCommerce webwinkels die grote producten en onderdelen in hun catalogus hebben. De Product Part Finder-extensie wordt ook wel de ‘Year Make Model-extensie’ genoemd omdat het nuttig is om het product of de onderdelen te filteren op basis van het filter van bijv, hun voertuig of auto-onderdelen. Met deze module kan je een onbeperkt aantal auto-onderdelen of voertuig montage filters maken op basis van jouw vereisten en weergeven binnen categorie, product of startpagina. Het heeft de mogelijkheid om de locatie van filter in te stellen zoals bovenste, linkerzijbalk of rechterzijbalk. Je kan CSV-gegevens importeren/exporteren. Bied jouw klanten betere product zoek ervaringen met deze effectieve module.
Conclusie
Extensies zijn speciaal voor ons ontwikkeld, niet omdat ze alleen helpen bij het verbeteren en uitbreiden van functies binnen Magento, ze helpen ook om een toegevoegde waarde te zijn aan de website. Door meerwaarde aan onze website toe te voegen, bevorder je verkoop en ontwikkel je uiteindelijk iets dat vrijwel elke succesvolle e-commerce site eigenaar nodig heeft; loyaliteit. De vermelde Magento 2 uitbreidingen helpen bij het verbeteren en verhogen van de productiviteit van jouw e-commerce winkel, en terwijl sommige een gratis proefversies aanbieden, zijn de meeste tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Bekijk ze rustig op je gemak.