06 85463975 info@gofke.nl

2022 – Populairste extensies voor Magento 2

Bij Magento 2 moet u vaak nog additionele extensies installeren om het maximale te kunnen behalen uit uw online winkel. In dit blogartikel geven wij u een overzicht van de populairste Magento 2 extensies van 2022.

Onze developers helpen u graag bij de installatie en configuratie van uw Magento 2 extensies wanneer u hulp nodig heeft.

Magento 2 blog extensie

Het is een feit dat een goede blog bezoekers kan aantrekken naar uw webshop.. Hoe meer informatie en content uw deelt, hoe groter de kans dat u een hoge ranking krijgt bij zoekmachines. Vanwege dit kunnen wij dus zeggen dat een goede blog voor uw website van belang is en u een stap dichter brengt om meer gevarieerde bezoekers te ontvangen.
Als u Mageplaza blog extensie neemt, heeft de winkeleigenaar de mogelijkheid om ongelimiteerd posts te plaatsen inclusief afbeeldingen, categories, tags en specifieke onderwerpen van de blog. .

Het is gebruiksvriendelijk en onderwerpen zijn inclusief Meta title, Meta omschrijving en Meta trefwoorden. De blog extensie zit in Magento backend en dit maakt het nog makkelijker om uw blog en webshop tegelijk te gebruiken. Voor al deze bovenstaande redenen is het waarschijnlijk wel duidelijk dat Magento 2 blog extensie perfect is voor marketing doeleinden..
Installatie

Wilt u de extensie graag laten installeren op uw site? Klik op de installatiekosten en wij bellen u terug voor het maken van een afspraak.

Gratis downloaden – Installatiekosten €25,- exclusief btw

Op merk zoeken Magento 2 extensie

‘Magento 2 op merk zoeken’ geeft de mogelijkheid om voor elk merk een eigen unique pagina te maken. Elk merk heeft zijn eigen pagina met logo en omschrijving. Op deze manier is het voor de klant makkelijker om te shoppen op merk naar keuze.

Prijs 99,- USD op Mageplaze – Installatiekosten €25,- exclusief btw

Social Media login extensie Magento 2

Klanten vinden het vaak heel irritant om in te loggen op een webwinkel. Dit is vaak een reden om een aankoop niet te voltooien. Dit betekend natuurlijk dat u omzet kwijtraakt. De Magento 2 Social Media login extensie is er dus voor gemaakt om snel en gemakkelijk in te kunnen loggen, zonder te registreren. Op deze manier maakt u het dus extra makkelijk voor de klant om toegang te krijgen tot hun eigen account.

Gratis downloaden – Installatie + configuratiekosten €50,-

Geavanceerde rapport extensie voor Magento 2.

Magento 2 Reports extensie helpt webshops om hun diensten te verbeteren door een persoonlijk rapport te creëren. Dit doen ze via data van de klant door hun statistieken te tracken. Dit doen ze dagelijks voor orders, aanbiedingen en producten die dagelijks worden gebruikt.

Gratis downloaden – installatiekosten €25,- exclusief btw

Google reCaptcha voor Magento 2

Magento 2 Google reCaptcha extensie helpt u om uw webshop te beschermen tegen spam en bots. Daarvoor zorgt het ervoor dat de gebruikerservaring en conversieratio verbeterd.

Gratis downloaden – installatie €25,- exclusief btw

Backend Reindex voor Magento 2 extensie

Bij Magento 2 zijn wijzigingen die gemaakt zijn in het admin paneel vaak niet zichtbaar zonder het runnen van herindexering opdrachten. Wanneer u geen programmeur bent kan het vaak toch wat lastig zijn om deze opdrachten uit te kunnen voeren.

Magento 2 Backend Reindex extensie geeft toegang tot de webshop eigenaar om updates individueel of gezamenlijk, handmatig, rechtstreeks vanuit de admin paneel bij te kunnen werken, in plaats van de opdrachtregel uit te moeten voeren.

Gratis downloaden – installatie kosten €25,- exclusief btw

 

Nieuw in onze blog