Selecteer een pagina

 PREMIUM MAGENTO 2 THEMES

De 10 beste responsive Magento 2 themes van 2021

 

In dit blog artikel vind u een overzicht van de beste Magento 2 themes voor het jaar 2021. Magento 2 is de populairste oplossing voor ondernemers die opzoek zijn naar een e-commerce website. Premium Magento 2 themes bieden u de mogelijkheid om snel en efficiënt een mooi ontwerp te importeren in uw webshop.

Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft over de aanschaf van een Magento 2 theme.

1. Loftstyle

Dit populaire responsive Magento 2 theme heeft een mooi minimalistisch ontwerp en installeert naast de grafische files ook additionele functies.

2. Porto

Porto is in 2021 het populairste Magento 2 theme. Het theme is zo populair omdat het de admin de optie geeft om te kiezen uit meerdere ontwerp opties. Ook worden er bij de theme installatie extra Magento functies geïnstalleerd. 

De theme bouwer is goed bereikbaar voor assistentie en advies in het gebruik van het theme.

3. Ketty

Ketty is een Magento 2 theme met een focus op de mode industrie. Het theme is een goede ontwerp oplossing voor ondernemers die online kleding willen verkopen. 4. Barbour 

Het Barbour Magento 2 theme heeft meerdere ontwerp opties. Het theme is heel flexible qua ontwerp configuratie en een populair Magento 2 theme.

4. Barbour

Bij ‘Barbour’ sta je op het punt enkele van de beste vooraf ontworpen lay-outs voor de eerste pagina’s voor je webwinkel te vinden. Bovendien bestaat het uit ongeveer 20 of meer kleurenpallets, waardoor dit thema een prominent Magento thema is. Er zijn vriendelijke en behulpzame klantendiensten beschikbaar om ervoor te zorgen dat je nooit in problemen komt tijdens het gebruik van dit thema. Welke barrières er ook zijn, je zal altijd de juiste oplossing vinden om de problemen op elk gewenst moment op te lossen.

5. Ultimo

Ultimo is naast Porto het populairste Magento 2 theme. Het theme staat bekend om zijn functies en de vele configuratiemogelijkheden. Het theme staat ook bekend om de goede weergave op mobile devices. 

6. Fastest

Het Fastest Magento 2 theme is een goed theme voor het opzetten van een Magento 2 webwinkel. Het theme heeft 10 ontwerpkeuzes waaruit u kunt kiezen bij het configureren van het ontwerp van uw website.

7. Outstock

Outstock is een mooi Magento 2 theme voor het opzetten van een meubelwinkel. Het theme is responsive en u kunt bij de configuratie van uw ontwerp kiezen uit meerdere ontwerp opties.

8. Smarket

Smarket is een goede theme voor het opzetten van een Magento 2 webwinkel met een groot productassortiment. Het theme is responsive en multifunctioneel.

9. TopzStore

TopzStore is een goede oplossing voor het opzetten van een online juwelen of modewinkel met Magento 2. Het theme heeft meerdere kleuren opties. Bij de installatie van het theme worden er ook meerdere add on functies geïnstalleerd.

10. Moza

Moza is een Magento 2 theme met een eenvoudige layout met een snelle laadsnelheid. Goed geschikt voor het ontwikkelen van Magento 2 webwinkels met een eenvoudige structuur.

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Wijsgeerbaan 20
1315 LH - Almere
Nederland

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

 

 

5 + 11 =

Belangrijke Pagina's

MAGENTO 2

Magento 2 Diensten

Magento 2 Prijzen

Magento 2 Portfolio

Magento 2 Whitelabel

Magento 2 Blog

Magento 2 Extensie winkel

Magento 2 Porto Demos

WORDPRESS

WordPress Diensten

WordPress Prijzen

WordPress Portfolio

WordPress Blog

Onderhoud

DIVI Theme Demos

DIVI Theme Plugins

WOOCOMMERCE

WooCommerce Diensten

WooCommerce Prijzen

WooCommerce Portfolio

WooCommerce Blog

DIVI Theme Ontwerpen

SOCIAL

Contact

GRAFISCH ONTWERP

Grafische Ontwerp

Logo Ontwerp

Drukwerk Ontwerp

Social Media Ontwerp

Promotie Videos

JURIDISCH

Privacybeleid

FORUM

Magento 2

WordPress

WooCommerce

Graphic ontwerp

OVER ONS

Webshops