06 85463975 info@gofke.nl

DE BESTE PREMIUM MAGENTO 2 THEMA’SVAN 2021

Thema’s zijn de perfecte oplossingen voor ondernemers die met een klein budget, goedkoop, een mooie Magento 2 webwinkel willen laten ontwikkelen. Een ontwerp voor uw Magento 2 webshop kan al snel honderden tot duizenden Euro’s kosten. Met de installatie van een premium thema bespaard u daar dus enorm op.

Bij de installatie van een premium thema worden er ook gelijk handige functies toegevoegd, zoals een floating cart en sticky header.

In dit blog artikel krijgt u een overzicht van de beste Magento 2 thema’s van 2021.

Porto Magento 2 thema

Het veelgebruikte Magento 2 Porto thema is een van de populairste Magento 2 thema’s van 2021. Het thema kost 130,- Amerikaanse dollars en is daarmee ook gelijk een van de duurste Magento 2 thema’s maar u krijgt in ruil voor deze prijs mooie ontwerp opties en een ruim aantal additionele functies.

De bouwer/verkoper van het thema is ook heel goed bereikbaar en biedt 6 maanden lang, inbegrepen in de prijs, hele goede support aan.

Meer informatie Theme kopen

Ketty Magento 2 thema.

Het Ketty Magento 2 thema is een Magento 2 thema met een focus op de mode industrie. U kunt het thema gratis downloaden en dat is natuurlijk fijn. Het is een goed ontwerp voor ondernemers die online kleding willen verkopen en niet het budget hebben voor een premium thema..

De kwaliteit en de extra functies van Ketty Magento 2 is minder goed wanneer het thema wordt vergeleken met thema’s zoals het Porto en Ultimo thema. Maar voor een gratis thema is het zeker de moeite waard om het Ketty thema uit te proberen.

Meer informatie & gratis downloaden

 

Ultimo Magento 2 thema.

Het Ultimo is naast het Porto thema misschien wel het meest gebruikte thema bij de ontwikkeling van Magento 2 webwinkels. Het Ultimo thema kost 99 Amerikaanse Dollars en is daarmee goedkoper dan het Porto thema.

Het Ultimo thema heeft meerdere ontwerp opties en extensies voor het toevoegen van functies. Deze extensies worden mee geïnstalleerd bij de installatie van het Ultimo thema. Het is dus een hele goede oplossing voor ondernemers die goedkoop een mooie Magento shop willen laten maken.

Meer informatie & theme kopen

 

Fastest Magento 2 thema.

De Fastest Magento 2 thema beweert een top Magento 2 thema te zijn. Het kost hetzelfde als het Porto thema, 129 Amerikaanse Dollars en is daarmee 30 Dollar duurder dan het Ultimo thema.

Goedkoop is de Fastest thema dus niet maar de layouts zien er wel leuk uit. Het support team van de Fastest thema reageert echter wel een stuk langzamer in vergelijking met het Porto thema.
De laadsnelheid van de Fastest thema is daarentegen wel weer beter.
Meer informatie & theme kopen

 

Barbour Magento 2 thema.

De Barbour Magento 2 thema kost 67 Amerikaanse Dollars en is daarmee bijna 50% goedkoper dan het Porto thema. Dit thema is daarom een goedkope optie voor ondernemers die goedkoop een leuke Magento 2 shop willen laten maken.

Het thema is zeker niet zo goed als het Porto of het Ultimo thema maar nog steeds heel goed voor het opzetten van een basis Magento 2 webwinkel. De beschikbare lay outs van het thema zien er leuk uit en de klantenservice reageert vlot.

Meer informatie & theme kopen

 

Outstock Magento 2 theme

Het Outstock Magento 2 thema kost 99 Amerikaanse Dollars en heeft redelijk goede recensies. Op het moment dat u het thema vergelijkt met het Ultimo thema, merkt u wel dat het Ultimo thema een beter product is.

Het thema is geschikt voor ondernemers die goedkoop een Magento 2 meubelwinkel willen opzetten.

Meer informatie & theme kopen

 

 

 

Smarket

Het Smarket Magento 2 thema kost 84 Amerikaanse Dollars en dat maakt het een van de goedkopere premium Magento 2 thema’s. Een van de voordelen van het thema is dat het layouts heeft voor een Magento 2 marketplace.

Het is een interessant thema dat niet zo bekend is in vergelijking met het Porto en Ultimo thema. Het is echter zeker de moeite waard om naar het thema te kijken wanneer u als ondernemer een goedkope Magento 2 marketplace website wilt opzetten.

Meer informatie & theme kopen

 

Topzstore Magento 2 thema

Het Magento 2 Topzstore thema en het Magento 2 Smarket thema hebben veel overeenkomsten. De thema’s kosten allebei 84 Amerikaanse Dollars en dat is natuurlijk wat goedkoper voor een Magento 2 thema.

Beide thema’s hebben winkels en marketplace templates en beide themes bieden relatief goede functies voor hun prijs. Zeker een goede optie wanneer u een van de layouts mooi vindt passen bij uw plannen.

Meer informatie & theme kopen

 

Nieuw in onze blog