06 85463975 info@gofke.nl

Wij presenteren jou een collectie van de top 25+ ‘Magento 2’ thema’s van het jaar 2021! Geniet er van!
Meer dan 25 top Magento 2 thema’s van het jaar 2021

1. Supro
Supro is een “schoon” en minimalistisch AJAX Magento 2 thema, geschikt voor webwinkels. Met een standaard UI/UX ontwerp en een geweldige focus op producten, zal Supro jouw webwinkel er indrukwekkender en aantrekkelijker laten uitzien voor kijkers en als gevolg daarvan jouw conversiepercentage snel verhogen. Bovendien is het ontworpen om veel meer soorten eCommerce webwinkels te bedienen, zoals een modewinkel, een meubelzaak, een decoratiezaak, etc.
2. Jewelrus
Jewelrus Magento 2 thema is speciaal ontworpen voor juwelierszaken en is volledig gericht op het presenteren van jouw aanbiedingen en producten op de meest effectieve en elegante manier. Het thema kan eenvoudig worden aangepast dankzij de verscheidenheid aan thema opties. Hiermee kun je de lettertypen, kleuren, opmaak en meer wijzigen. Implementeer verbazingwekkende banners en schuifregelaars, voeg het blok ‘Featured Products’ toe om jouw nieuwste toevoegingen te promoten. Bovendien kan je het label, zoals ‘New’ of ‘Sale’, aan elk product toevoegen om het product nog meer te benadrukken en de klant aan te moedigen om het te kopen.
3. XStore
XStore is volledig ‘responsive’ en geschikt voor ‘Retina Ready’ Magento thema. Dit thema is speciaal ontworpen voor elektronica, biologische producten, fietsen, meubels, cosmetica, mode en multifunctionele webwinkels. Dit thema is gebouwd op Bootstrap 4 Framework en werkt perfect op desktops, tablets en mobiele telefoons.
4. Firezy
Firezy Magento 2 ‘responsive’ thema is speciaal ontworpen voor grote winkels, elektronica, automatisering, digitalisering, verlichting, auto onderdelen, auto’s, mode kleding, meubels, gereedschappen, groente, voedsel, tuinbenodigdheden en multifunctionele winkels. ‘Firezy Magento thema ziet er goed uit met zijn kleurencombinatie en lay-out. Alle subpagina’s zijn aangepast. Het oogt heel mooi met zijn “schone” en professionele uitstraling.
5. Sirena
Sirena is een premium en volledig ‘responsive’ Magento 2 thema dat geschikt is voor alle soorten winkels. Dit sjabloon wordt geleverd met tien vooraf gedefinieerde lay-outs en twintig kleuren skins. Omdat het ‘responsive’ is, zal de lay-out zich aanpassen aan verschillende schermformaten waardoor jouw website compatibel is met elk apparaat zoals smartphones, tablets of PC’s/laptops.
6. Amalgam
Amalgam is een Magento 2 thema, speciaal ontworpen voor webwinkels in de groothandel, mode- en voedingsindustrie. Omdat het gemakkelijk te personaliseren is, biedt dit Magento 2 thema elke uitbreiding om het proces van het beheren van uw winkel te vergemakkelijken. Het thema is absoluut ‘responsive’ en werkt goed op elke schermresolutie, zoals op de desktop, mobiel of tablet. Met dit thema kan je jouw webwinkel bezoekers informeren over jouw nieuwe collectie, speciale aanbiedingen of deals met behulp van kleurrijke banners.
7. Claue
Claue is een “schoon” en minimalistisch Magento 1 en 2 thema Het is een uitstekend sjabloon voor een moderne en schone eCommerce-winkel met meer dan 20 startpagina indelingen en tal van opties voor winkel-, blog-, portfolio-, store locator-lay-outs en andere handige pagina’s. Claue zal voldoen aan en passen bij elke vorm van eCommerce sites die zich men kan voorstellen. Dit thema is gebouwd op Bootstrap 3 Framework en werkt perfect op desktops, tablets en mobiele telefoons.
8. Porto
Porto is een volledig ‘responsive’ en ‘Retina Ready’ Magento thema, geschikt voor elk type winkel. Porto is compatibel met vele Magento extensies waardoor je kunt genieten van de geweldige kracht van Magento en verbluffende websites kunt maken. Met Porto kan je binnen enkele minuten de lay-out, kleuren en stijlen aanpassen en nu al een geweldige website maken.
9. Bicomart
Bicomart is volledig ‘responsive’ en geschikt voor ‘Retina Ready’ Magento. Met dit speciale marktplaats thema kunnen verkopers hun producten effectief verkopen voor op deze marktplaats, zoals (digitale) elektronica, voedsel, mode kleding, woondecoraties, huishoudelijke artikelen enz. Deze marktplaats kan ook gekoppeld worden aan soortgelijke websites, zoals Amazon, Ebay, Flipkart, enz.
10. Orson
Orson Ultimate Magento 1 & 2 thema, is ontworpen met uitstekende lay-outs voor een moderne en schone eCommerce winkel met blog, portfolio, store locator en andere nuttige pagina’s die beschikbaar zijn gemaakt voor gebruik. Met het Orson ontwerp zien jouw producten er op hetzelfde moment eenvoudig en verfijnd uit. Met meer dan 15 vooraf gedefinieerde lay-outs en een front-end bouwer, met een enorm aantal ingebouwde uitbreidingen, zal Orson elke vorm van eCommerce site tegemoet kunnen komen en kun je aanpassen zoveel je wilt.
11. Alto
Alto is een premium ‘responsive’ Magento thema met extreem aanpasbare beheerdersinstellingen. Geschikt voor elk type webwinkel. Ideaal als startpunt voor jouw aangepaste projecten. Perfect ontvankelijke Magento thema met meerdere stappen. Onbeperkt aantal kleuren panel in het admin menu. Dit thema bevat meer dan 10 extensies. Op de startpagina kan je snel ‘bestsellers, nieuw, uitgelicht, willekeurig, laatste en speciale producten’ plaatsen, aanpasbare multi-tabbladen, meervoudige rijen, raster, eenvoudige schuifregelaar configuratie in het beheerderspaneel weergeven.
  1. Electro
Electro is een Premium ‘responsive’ Top Magento 2 thema met enorme aanpasbare beheerdersinstellingen. Dit thema is geschikt voor elk type webwinkel en het is een geweldig uitgangspunt voor jouw aangepaste projecten. Dit thema bevat meer dan 10 extensies. Op de startpagina kun je snel ‘bestsellers, nieuw, uitgelicht, willekeurig, nieuwste en speciale producten’ plaatsen. Aanpasbare multi-tabbladen, meervoudige rijen, raster, schuifregelaar en een gemakkelijk te configureren beheerderspaneel.
13. Jewelrix
Jewelrix is een krachtige en volledig ‘responsive’ sjabloon die op Magento 2 framework draait. Het is het meest geschikt voor sieraden webwinkels, maar het kan ook worden aangepast aan esthetiek, modeartikelen en vele andere doeleinden. Het thema is goed gedocumenteerd en bevat een pakket geavanceerde aanpassingsopties, waardoor deze sneller en moeiteloos kunnen worden gewijzigd. Het thema heeft een duidelijke lay-out structuur, die de aandacht van de gebruikers richt op de items in de webwinkel.
14. Varmo
Varmo is een buitengewoon innovatief, robuust, betrouwbaar, slim gecodeerd en feature-rijk multifunctioneel Magento-thema, dat afzonderlijk wordt geleverd voor Magento 1 en 2 met krachtige beheerinstellingen. Het is gemakkelijk aan te passen aan elke behoefte voor allerlei eCommerce webwinkels. Varmo is gebouwd met zijn unieke kracht van design en elegante lay-outs. Dit thema wordt geleverd met volledig bootstrap ondersteunde lay-outs, het omvat ook alle belangrijke aspecten zoals RTL*, ‘responsive’, performance, Ajax en nog meer opties die essentieel zijn voor het bouwen van een eCommerce webwinkel.

* RTL = Right to left ondersteuning: D.w.z. dat het ook mogelijk is talen die van rechts naar links worden geschreven (zoals bijv. Arabisch) zelf in te voeren en ook door de klanten kan worden ingevoerd (in een invulveld).

15. Knock
Knock is volledig ‘responsive’ Magento 1 en 2 thema, geschikt voor elk type webwinkel. Dit thema is gebouwd op het populaire Bootstrap 3 framework. Omdat het ‘responsive’ is, zal de lay-out zich aanpassen aan verschillende schermformaten waardoor jouw website compatibel is met elk apparaat zoals smartphones, tablets en PC’s/laptops.
16. Magetique
Magetique omarmt al hetgeen wat mogelijk is op het gebied van ontwerp en technische kennis, wat zich vertaalt in de meest geavanceerde Magento 2 ervaring. Het bevat een groot aantal marketing-, ontwerp- en beheertools. Geen enkel ander thema op de markt biedt zoveel functionaliteit direct ‘out of the box’ – je krijgt meer dan 20 extensies die aan jouw zakelijke behoeften voldoen. Van eenvoudige upsell-modules, zoals ‘Smart Productlabels’ en ‘Featured Products’, tot geavanceerde ontwerpfuncties, zoals Parallax & achtergrond video’s. Het pakket bevat 5 lay-outs die zorgvuldig zijn gemaakt om in verschillende omgevingen te passen.
17. Novetty
Novetty is volledig ‘responsive’ en ‘Retina Ready’ Magento Thema geschikt voor bijna elke soort website. Het wordt geleverd met 15 vooraf gedefinieerde templates. Novetty wordt geleverd met meer dan 800 web-geoptimaliseerde Google lettertypen. Omdat het ‘responsive’ is, zal de lay-out zich aanpassen aan verschillende schermformaten waardoor uw website compatibel is met elk apparaat zoals smartphones, tablets of PC’s/laptops.
18. Destino
Destino is een “schoon” en helder Magento 2 thema dat perfect geschikt is voor de verkoop van digitale en hi-tech elektronica, kleding, accessoires en meubelproducten. Bovendien kan je jouw eigen webwinkel creëren en aanpassen met: onbeperkt aantal kleuren, 5+ homepage-ontwerpen, 5 header stijlen en 5 footer stijlen, samen met meerdere productlijsten en product lay-outs.
19. Gandesport
Gandesport is een intuïtief, flexibel en krachtig Magento 2 thema. Gandesport is perfect voor elke vorm van eCommerce website op het gebied van sport, zoals autosport, fietssport, sportkleding, sportschoenen, etc. Met de beste ‘Drag n Drop Page Builder’ kan je jouw inhoud  realtime bewerken. Het zal veel tijd besparen.
20. Eren
Eren is een Magento 2 ‘responsive’ modethema met extra veel aanpasbare beheerdersinstellingen. Geschikt voor elk type winkel. Eren is een Magento thema dat wordt ondersteund door de SEO-standaard vooral voor elektronica. Bovendien maakt het volledig ‘responsive’ ontwerp de thema compatibel met alle (mobiele) apparaten.
21. Bigsale
Bigsale is een premium ‘responsive’ Magento thema met veel aanpasbare beheerdersinstellingen. Geschikt voor elk type winkel. Ideaal als startpunt voor jouw aangepaste projecten. Dit thema is perfect ‘responsive’ en geschikt voor meerdere soorten webwinkel. Er is een onbeperkt aantal kleuren in de ‘power’ beheeromgeving. Dit thema bevat meer dan 10 extensies. Op de startpagina kan je snel ‘best-sellers, nieuw, uitgelicht, willekeurig, nieuwste en speciale producten’ toevoegen. Er zijn aanpasbare multi-tabbladen, meervoudige rijen, raster en een gemakkelijk aanpasbare schuifregelaar in de configuratie van het beheerderspaneel.
22. Techone
Techone is een premium ‘responsive’ Magento thema met extreem veel aanpasbare beheerdersinstellingen. Geschikt voor elk type webwinkel. Ideaal als startpunt voor jouw aangepaste projecten. Perfect ‘responsive’ Magento thema voor meerdere soorten webwinkels. Dit thema bevat meer dan 10 extensies.
23. Digitalworld
Ook Digitalworld is een premium ‘responsive’ Magento thema met extreem veel aanpasbare beheerdersinstellingen. Geschikt voor elk type webwinkel. Ideaal als startpunt voor jouw aangepaste projecten. Perfect ‘responsive’ Magento thema, geschikt voor meerdere soorten webwinkels. Onbeperkt aantal kleuren in het ‘power’ beheerpaneel. Dit thema bevat meer dan 10 extensies.
24. Artfurniture
ArtFurniture is volledig ‘responsive’ en ‘Retina Ready’ Magento 2 thema, geschikt voor online meubelwinkels. Het meubel thema is professioneel, eenvoudig te installeren en configureren. Met vele Magento-extensies, biedt ArtFurniture je veel interessante ervaringen. De slideshow staat onder ‘Megamenu’ met leuke tekstopmaak en levendige overgang. Zelf in te delen categorieën met miniatuurafbeeldingen, en producten worden op de startpagina weergegeven met eenvoudige configuratie naar zelf te bepalen aantal rijen, categorieën en aantal producten op elk scherm.
25. Mag2 Marketplace
Mag2 Marketplace is de beste keuze voor mensen die een marktplaats website willen bouwen zoals Amazon, Lazada of eBay, met de geavanceerde functies, de unieke interface en het krachtige basisthema. Het wordt geleverd met drie unieke homepages. Mag2 Marketplace is 100% ‘responsive’. Of jouw gebruikers tablets, mobiele apparaten of desktops gebruiken om toegang te krijgen tot uw site, ze hebben allemaal dezelfde consistente gebruikerservaring.
26. Infystore
Infystore Magento thema is speciaal ontworpen voor elektronica, kunst, computer(accessoires), mode, schoenen, mobiele devices, groente, voeding, meubels en woondecoratie en past bij elk soort webwinkel. Infystore Magento thema ziet er goed uit met zijn kleurencombinatie. Alle subpagina’s zijn aan te passen. Hij ziet er heel uit mooi met zijn “schone” en professionele uitstraling.