06 85463975 info@gofke.nl

Top 25 meest trending producten voor online verkoop in 2021

Het internet heeft het mogelijk gemaakt om van een groot aantal kansen te genieten. Eén hiervan is de mogelijkheid om online producten en diensten te verkopen. Deze vorm van verkoop staat bekend als e-commerce. Kopers en verkopers kunnen elkaar ontmoeten en producten van elkaar kopen op het World Wide Web. Er zijn speciale websites die dit soort handel faciliteren. Deze staan bekend als online marktplaatsen. Voorbeelden hiervan zijn eBay en Amazon. Je kunt je registreren en producten en diensten verkopen aan gewillige kopers. De betalingen worden gedaan via online faciliteiten als Paypal en credit cards. Elk jaar zijn enkele producten zeer populair online. Deze worden omschreven als trending producten. Ze zijn cool, een rage en een must have voor online shopping fanaten. Hier zijn de 25 meest trending producten die je online kunt verkopen in 2021.

Houten frame zonnebrillen

Een van de oudste constructiematerialen is gebruikt ter vernieuwing van een beroemd fashion item: de zonnebril. De lente- en zomermaanden zijn dichtbij. Daarom worden houten frame zonnebrillen gegarandeerd een grote hit online. Ze zijn trendy en zijn er in alle vormen en maten. Ze zijn recent ontworpen en sindsdien zijn ze populair. Houten frame zonnebrillen krijgen bovendien positieve beoordelingen. Ze zijn een trendy product voor online verkoop in 2021.

Waterproof telefoon cases

Eén van de gevaarlijkste elementen voor een smartphone is water. Het komt vaak voor dat mensen hun telefoon valt in zwembaden, regenplassen en andere waterige locaties. Als antwoord hierop werd de waterproof telefoon case ontwikkeld. Dergelijke cases zijn beschikbaar voor verschillende soorten telefoons. De case zorgt ervoor dat je de telefoon op een normale manier kunt gebruiken, terwijl het 100% veilig is voor water. Dit is een trending product dit jaar.

 

Bluetooth speakers

Dit is een favoriet elektronisch product voor vakantiegangers. Een Bluetooth speaker geeft je de mogelijkheid om muziek te streamen vanaf je telefoon of een willekeurig ander apparaat met Bluetooth. Dit geeft je een hoge mate van flexibiliteit en vrijheid in muziekkeuze. Dit is omdat het apparaat zeer draagbaar is en je kunt het overal met je meenemen. Bedrijven als Beats by Dr. Dre hebben goed geld verdiend met de populariteit van deze apparaten. Dus ze zijn trending in 2021 en hun populariteit lijkt nog niet te verwateren.

Fairy lights

Fairy lights zijn hele kleine, witte LED lampjes. Ze geven warm licht en je kunt er elke ruimte mee decoreren en gezellig maken. Ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Je kunt fairy lights ophangen in je huiskamer of in je slaapkamer. Het is een geweldig cadeau voor mensen die van decoratie houden. Ze zijn ook zeer geschikt als feestverlichting.

Kokosnootolie

Internet winkelaars neigen langzaam aan steeds meer naar natuurlijk, organische producten. Eén van de populairste is kokosnootolie. Dit natuurlijke product is op verschillende manieren toepasbaar. Voorbeelden hiervan zijn vochtinbreng voor de huid, scheren, koken, lichaamsscrub, lippenbalsem, make-up remover en middel tegen insectenbeten. Dankzij het scala aan applicaties en de geneeskrachtige werking is kokosnootolie één van de online trending producten in 2021.

3D printers

Hoe cool is het om daadwerkelijk een kopje of een slipper te printen? Dankzij 3D printen is dit nu mogelijk. Deze apparaten waren een sensatie op internet en kregen veel aandacht op alle platformen. Wetenschappers, technologen en zelfs hobbyisten wilden allemaal een 3D printer. Hun toepasbaarheid voor het maken van prototypen of zelfs het fabriceren van producten zijn onderzocht en het zijn nog steeds trending producten online. Hun prijzen zijn langzamerhand gezakt en daarom zijn 3D printers een winstgevend product om online te verkopen.

Powerbanks voor telefoons

We gebruiken onze smartphones dagelijks uren achter elkaar. We gebruiken energieslurpende applicaties zoals Pokemon Go totdat onze telefoons leeg zijn. Om dit probleem op te lossen zijn er powerbanks die we kunnen gebruiken om de telefoon op te laden, zodat we verder kunnen. Deze opladers hebben een gigantische capaciteit tot wel 10.0000 mAh. Hierdoor kunnen ze je telefoon opladen van 0% naar 100%, waardoor je het kunt blijven gebruiken. Dit zijn trending producten die winst kunnen opleveren als je deze online verkoopt.

Vloeibare telefoon cases

Een van de belangrijkste accessoires voor smartphones is een telefoon case. Dit beschermt je telefoon tegen vallen en krassen. Het beschermt ook je scherm tegen barsten of breken. Tegenwoordig zijn er vloeibare telefoon cases. Dit zijn simpelweg gewone telefoon cases, maar met een draai. De achterkant van de case is gevuld met een gelachtige vloeistof in een interessant decoratief design. De vloeistof beweegt in het ontwerp wanneer je de telefoon beweegt. Dit is een populair product en het is trending in 2021.

Matcha poeder

Om bij de natuurlijke, organische gezondheidsproducten te blijven, is Matcha poeder een ander product waar internetgebruikers gek op zijn. Matcha is een fijn poeder gemaakt van gemalen groene thee. Het is populair dankzij het vermogen de effecten van groene thee op een intensere manier door te geven. Er zijn momenteel verschillende smaken van Matcha poeder die je voor een aardige prijs online kunt verkopen.

Drones

Deze futuristische, vliegende apparaten zijn steeds populairder geworden. Ze worden geaccepteerd op het gebied van recreatie, fotografie en video opnames. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten. Sommige zijn klein en andere zijn groot met 6 rotoren. Ze zijn momenteel erg hip en het ziet er niet naar uit dat dit in 2021 minder wordt. Dit is zeker een product dat je met winst online kunt verkopen.

Het houtskool gezichtsmasker

Dit is een interessant product dat momenteel trending is. Het houtskool gezichtsmasker is één van de populairste beauty items. Het is gemaakt van geactiveerde houtskool. Dit ingrediënt heeft positieve effecten op de huid en het verbetert het. Deze maskers zijn geschikt voor Instagram. Bovendien zijn de maskers pikzwart en dit laten gebruikers graag zien. Je kunt absoluut winst maken door deze maskers online te verkopen in 2021.

Fitness trackers

Tegenwoordig zien veel mensen fitness als een belangrijk deel van hun dagelijks leven. We gebruiken een scala aan accessoires tijdens onze sportieve inspanningen. Eén van deze apparaten die we op deze manier gebruiken is de fitness tracker. Dit apparaat lijkt op een horloge. Het helpt ons om bij te houden hoeveel calorieën we verbrand hebben, wat onze hartslag is en de afstand die we afleggen tijdens onze activiteiten. Fitness trackers zijn beschikbaar in vele kleuren en stijlen en ze zijn vandaag de dag zeer belangrijk en daarom zeer gewild in 2021.

Fashion accessoires voor mannen

Mannen zijn vandaag de dag net zo fashionable als vrouwen. Daarom zijn zij altijd op zoek naar accessoires om hun outfits net iets extra’s te geven. Voorbeelden hiervan zijn bow ties, manchetknopen en pochetten. Accessoires in gewaagde kleuren zijn zeer populair en eisen op sociale media en fashion websites aandacht op. Mannen zijn op zoek naar deze items en je kunt ze goed online verkopen in 2021.

Glutenvrije producten

Gluten is een ingrediënt in verwerkt voedsel dat ongewenst is door zijn ongezonde effecten. Daarom komen producenten nu met glutenvrije producten voor de massa. Ze markeren deze producten als “glutenvrij”. Interessant genoeg zijn veel klanten zeer enthousiast over glutenvrije producten. Er is zoveel interesse dat de markt voor glutenvrije producten momenteel meer dan $5 biljoen dollar per jaar waard is. Pik een graantje mee door in 2021 online glutenvrije producten te verkopen.

Email spelden

Deze fashion items zijn in populariteit gestegen. Dit komt doordat het belangrijke decoraties zijn en ze elke outfit kunnen opleuken. Ze zijn schattig en soms eigenzinnig op een lieve manier. Je kunt elke soort design of logo gebruiken en op je kleding, rugzak of laptoptas spelden. Hierdoor zijn ze momenteel trending online.

Baby producten

Baby producten zijn tegenwoordig beschikbaar voor online verkoop. Ze komen in een scala aan interessante designs die levendig en in het oog springend zijn. Baby slaapzakken, dekens en slabbetjes zijn nu populairder dan ooit tevoren. Ze zijn mooi en aantrekkelijk om naar te kijken. Moeders overal ter wereld kopen deze producten online met massa’s tegelijk en deze trend zet ongetwijfeld door in de rest van 2021.

LED huidverzorging

Eén van de laatste ontwikkeling op het gebied van huidverzorging is Light Emitting Diodes (lichtgevende dioden – LEDs). Ze worden gebruikt in therapie voor huidverzorging met de bedoeling om acné te verwijderen en rimpels te verminderen. Tegenwoordig kun je deze LED therapie vinden in gereduceerde apparaten die je in je handen kunt houden. Ze zijn ook beschikbaar in de vorm van een gezichtsmasker en lichtstralen. De prijzen variëren van $50 tot $5.000 dollar. Je kunt deze apparaten online verkopen en een fortuin verdienen aan alle mensen die zoeken naar een oplossing voor hun huidproblemen door de pijnloze magie van LED licht.

Paleo repen

Er is een belangrijke industrie die wereldwijd altijd populair is. Dit is de voedselindustrie. Men is altijd op zoek naar het laatste dieet of supplement dat hen zal helpen om hun fitness doelen te halen. Eén van de populaire items voor fitness voeding die ongetwijfeld ook populair is in 2021 zijn Paleo repen. Dit zijn voedzame repen die gemaakt zijn met ingrediënten die het dieet van de eerste mensachtigen in de Paleolithische periode van de mensheid van zo’n 15.000 jaar geleden nabootsen. Paleo repen kunnen een ongelooflijk trendy product zijn om in 2021 online te verkopen en een behoorlijke winst te maken.

Houten bezel horloges

Verdergaand op het natuurlijk thema, zijn er ook enkele houten bezel horloges die online voor opschudding zorgen. Het idee voor horloges met houten bezels heeft al enige tijd op internet rondgezworven. Het is echter recentelijk populair geworden. Ze zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen en sommige hebben zelfs gesneden ontwerpen op de houten bezels. Ze worden ongetwijfeld een big hit product en je kunt ze dit jaar online goed verkopen.

Oplaadbare aanstekers

Genieten van een sigaret is dankzij technologie getransformeerd. Oplaadbare aanstekers behoren nu tot dezelfde niche als elektronische sigaretten en vapes. Deze aanstekers hebben geen vlam, geen vloeistof en krijgen hun energie van lithium ion batterijen. Deze worden opgeladen met losse opladers of met USB kabels. Ze gebruiken elektrisch verwarmde kool om de noodzakelijke hitte te produceren om je sigaretten of sigaren aan te steken. Deze interessante apparaten zijn trending online en je kunt ze voor winst verkopen in 2021.

Oplaadbare aanstekers

Genieten van een sigaret is dankzij technologie getransformeerd. Oplaadbare aanstekers behoren nu tot dezelfde niche als elektronische sigaretten en vapes. Deze aanstekers hebben geen vlam, geen vloeistof en krijgen hun energie van lithium ion batterijen. Deze worden opgeladen met losse opladers of met USB kabels. Ze gebruiken elektrisch verwarmde kool om de noodzakelijke hitte te produceren om je sigaretten of sigaren aan te steken. Deze interessante apparaten zijn trending online en je kunt ze voor winst verkopen in 2021.

Dad hats

Eén van de laatste fashion trends in de wereld vandaag de dag zijn dad hats. Dit zijn baseball petten waarvan de klep enigszins gebogen is. Ze waren hip in de jaren ’90, maar zijn daarna uit de mode geraakt. Ze hebben nu echter een enorme comeback gemaakt. Luxe merken hebben van de dad hat een iconisch, must-have fashion item gemaakt. Ze zijn momenteel beschikbaar in vele soorten stof en kunnen zelfs geprint worden. Je kunt daarom winst maken door dad hats op internet te verkopen in 2021.

Fitness horloges met smart features

Vandaag de dag zijn er veel soorten draagbare technologie. Enkele van de populairste hiervan zijn fitness horloges. Volgens studies is 40% van de consumenten in de Verenigde Staten bereid om een smartwatch te kopen. De helft hiervan is geïnteresseerd in smart fitness horloges. Grote merken als Fitbit en Apple hebben gebruik gemaakt van deze populariteit. Hierdoor kun je veel van deze in elektronische winkels vinden, samen met promotiemateriaal. Je kunt goed geld verdienen door deze apparaten op internet te verkopen in 2021.

Elektronische sigaretten

Deze zijn op het moment enorm beroemd online en staan simpelweg bekend als e-sigaretten. Het is een op zichzelf staand apparaat dat je kunt gebruiken om te vapen. Dit betekent het inhaleren van damp met nicotine met een smaakje. Het draait op batterijen en is hard op weg om de sigaret te verplaatsen. E-sigaretten worden steeds populairder en waren zelfs onderwerp van een artikel in Forbes Magazine. Dankzij de groeiende acceptatie van elektronische sigaretten zijn ze voorbestemd om een trendy product voor online shoppers te worden in 2021.

E-vloeistof

E-sigaretten en e-vloeistof gaan hand in hand. Eén van de belangrijkste delen van een e-sigaret is de e-vloeistof waar de smaak en de nicotine in zit. Deze vloeistof is beschikbaar in verschillende maten en smaken. Men heeft zelfs de optie om ingrediënten te bestellen en hun eigen e-vloeistof smaken samen te stellen. E-vloeistoffen zullen in 2021 online ongetwijfeld net zo populair worden als de e-sigaretten. Hierdoor zijn ze een goed product om online te verkopen.

Een belangrijk laatste punt

Op internet kun je kopers uit landen over de hele wereld bereiken. Als je een product verkoopt dat goed loopt, zul je ongetwijfeld omzet en voldoende winst maken. De bovengenoemde producten zijn zeer geschikt om online te verkopen in 2021. Ben je van plan om je bezig te houden met e-commerce? Dit zijn de producten die goed verkopen en waarmee je fortuin kunt maken.

Tot slot is de beste shop builder die we aanraden Magento. Het maakt niet uit of je een nieuwe online winkel opzet of een offline winkel op het internet zet: Magento helpt je om een hoop tijd te besparen, zodat je kunt focussen op de belangrijkste aspecten van je bedrijf. De technologie, klantenservice en de verscheidenheid aan e-commerce oplossingen die wij aanbieden zijn simpelweg ongeëvenaard.

Nieuw in onze blog