Selecteer een pagina

Hoe verdien je minimaal $1,000 dollar in je eerste maand van e-commerce

Het laten groeien van je merk en het aantrekken van klanten tijdens de eerste maand van zakendoen is cruciaal, zelfs als je geen winst maakt.

Het idee van slapend rijk worden is verleidelijk. Denk je in dat je een ochtend wakker wordt en dat je de grootste bestelling van het jaar binnenkrijgt via een online verkoop. Denk nu aan het gevoel dat je krijgt op vakantie op het strand en dat je de grootste verkoop week van het jaar hebt.

Dit is het mooie van e-commerce. Je kunt werken vanuit je kelder in Blacksburg, Virginia, en iemand die in Beverly Hills in een villa woont kan jouw product bestellen.

Ik ga je vertellen hoe ik meer dan $1,000 dollar omzet maakte tijdens mijn eerste maand van mijn e-commerce business. Ik zal ook uitleggen hoe ik geld verloor tijdens mijn eerste maand, iets wat ondernemers niet makkelijk delen.

De kwestie

 

Het grote probleem met ondernemers die een e-commerce business opzetten, is dat zij een pagina opzetten en dan achteruit gaan zitten, terwijl zij geduldig wachten tot er bestellingen binnenkomen. Helaas is dit niet hoe het werkt. Als je denkt dat het gemakkelijk wordt, nou, dan moet je nog eens goed nadenken. Als je bijvoorbeeld een geweldig boek schrijft, moet je zorgen dat het verspreid wordt om het verkocht te krijgen. Zo niet, dan zal je boek op de plank stof blijven liggen vergaren. Hetzelfde geldt voor e-commerce. Je moet mensen attenderen op jouw pagina en op jouw producten, want anders zal je geen bestellingen binnen zien komen.

Mijn uitdaging

 

Het mooie van het hebben van een digital marketing agency, The Media Captain, is dat ik werk met alle verschillende soorten van e-commerce merken. Wij hebben gewerkt met iedereen: van ondernemers die op zoek zijn naar hun eerste verkoop tot nationale merken die hun miljoenenwinst die zij al binnenkrijgen via e-commerce willen verhogen.

Na dicht met klanten aan de e-commerce kant samengewerkt te hebben, besloten mijn familie en ik om een nieuw e-commerce bedrijf op te zetten: Derm Warehouse. We verkopen door artsen aanbevolen huidverzorging, make-up en haarverzorging.

Laten we kijken naar mijn prestaties gedurende de eerste maand van het bedrijf en naar de stappen die je moet nemen in je eigen e-commerce bedrijf om meer dan $1,000 dollar in een maand te verdienen met verkopen!

Inkomstenverdeling

 

Tijdens de eerste maanden van DermWarehouse, hebben we $2,439.65 aan inkomsten binnengekregen en 35 klanten. Dat klinkt goed, toch? Het enige probleem is dat we GEEN WINST MAAKTEN, wat te verwachten is tijdens je eerste maand.

Hieronder de financiële verdeling:

  • Inkomsten: $2,439.65
  • Productkosten: $1,463.79
  • Reclame-uitgaven: $1,505.88
  • Totaal  verlies: -$530.02 ($2,969.67 – $2,439.65)

Belangrijke punten

 

Er zijn verschillende belangrijke punten uit onze eerste maand die we op dit moment kunnen verklaren:

  • We kregen 35 klanten en zijn hoopvol dat deze klanten terug zullen komen.
  • We hebben daarnaast 60 e-mailadressen verkregen via verschillende marketing campagnes en geloven dat we hiermee kunnen verkopen dankzij onze e-marketing campagnes.
  • We hebben retargeting advertenties en dynamische retargeting advertenties gebruikt voor mensen die onze pagina bezoeken, maar nog niets kopen. Wij hopen dat sommige van deze bezoekers die nog niets hebben gekocht zullen terugkomen en nieuwe klanten worden.
  • Van de 35 bestellingen die binnenkwamen, waren er 30 dankzij betaalde advertenties. Om winstgevendheid te verhogen, moeten we meer organic sales binnenkrijgen, aangezien SEO/organische opbrengsten voor de meeste winst zorgen.

Dit houdt geen rekening met alle tijd die mijn zus (mijn zakenpartner) en ik in de zaak hebben gestoken.

Genoeg over mij

 

De reden dat ik deze informatie wilde delen is omdat de meeste ondernemers niet transparant zijn over de financiën van hun bedrijven. Ze maken een Facebook post om het te laten lijken alsof ze miljoenen dollars verdienen, maar dit is bijna nooit het geval met de meeste beginners. Er zijn opstartproblemen voordat een bedrijf winstgevend wordt.

Ik zal de stappen met jullie delen die je moet nemen om je bedrijf op een punt te krijgen waar het meer dan $1,000 dollar per maand verdient met verkopen, terwijl je tegelijkertijd een merk opzet. Voor de meeste e-commerce bedrijven is het in het begin het belangrijkst om verkopen te genereren, zodat je nieuwe klanten kunt krijgen en je merk geloofwaardig wordt.

Maak notities!

Google & Bing Shopping

 

Als iemand zoekt naar een “sta bureau” en jouw product komt naar boven op Google met een afbeelding met de prijs, dan is de persoon die zoekt en klikt op jouw advertenties zeer geneigd om te kopen.

Link je e-commerce pagina zeker aan Google en Bing Shopping. Je moet een Google Merchant Center account aanmaken en je product feed uploaden. Er zijn zeer goede plugins voor e-commerce platformen als Shopify en WooCommerce die een automatische feed creëren.

Gebruik retargeting

 

De e-commerce conversion rate (het percentage bezoekers die iets koopt) in de Verenigde Staten in Q3 was 2.5 procent. Laten we hier even over nadenken. 97 van de 100 mensen zullen je pagina verlaten ZONDER iets gekocht te hebben. Als je niet investeert in retargeting, bewijs je al je andere marketing inspanningen geen dienst. Iemand die naar jouw pagina komt via een Google Shopping campagne kan zeer geïnteresseerd zijn in het bestellen op jouw pagina, maar is prijzen aan het vergelijken bij drie verschillende concurrenten. Jouw retargeting advertenties kunnen het verschil maken om hen eraan te herinneren om naar jouw pagina terug te gaan om te kopen. Voor retargeting moet je een pixel op het backend van jouw pagina plaatsen, zodat je bezoekers kunt volgen. Je moet ook creatieve advertenties bedenken die de gebruiker achtervolgen. Adwords heeft een geweldige tutorial over hoe je retargeting opzet.

Gebruik dynamic retargeting

 

Dynamic retargeting advertenties brengen je retargeting strategie naar een nieuw niveau. Je bent hiermee in staat om retargeting ads te plaatsen gebaseerd op de laatste e-commerce pagina die de gebruiker op jouw pagina heeft bezocht! Dus als iemand geïnteresseerd is in een spijkerbroek van jouw winkel, dan zullen zij exact dit product met de prijs te zien krijgen. Je kunt ze zelfs verleiden om terug te komen met een speciale aanbieding of korting!

Facebook’s product catalog is de perfecte plaats om dynamic retargeting te gebruiken. Google en Bing zijn andere networks waar je mee vooruit kunt.

Goed getimede pop-ups

 

Met OptinMonster kun je een mooie A/B test lead capture forms opzetten zonder een developer. Laten we zeggen dat je iemand 10 procent korting wilt aanbieden voor het abonneren op de nieuwsbrief. Je kunt verschillende parameters hebben, zoals het alleen tonen van de pop-up als een bezoeker drie pagina’s heeft bezocht of als deze meer dan 60 seconden op je pagina is. OptinMonster zal dan op een dynamische manier de coupon code aan de klant tonen.

Zoekmachine optimalisatie

Eerder in dit artikel noemde ik dat onze winst in de eerste maand veel beter was geweest als we regelmatiger SEO traffic en bestellingen binnen hadden gekregen. Als je continue werkt aan het verbeteren van je domain authority door het maken van geloofwaardige links, dan kan dit een van de meest winstgevende inspanningen zijn voor je e-commerce bedrijf. Dit is een tijdrovend proces en het kan meer dan een jaar duren voordat je er de vruchten van plukt, afhankelijk van de concurrentie in jouw industrie.

Verlies nooit het uitbouwen van je organic rankings uit het oog. Geduld is een schone zaak. Schrijf je in voor een dienst als Moz om je ranking positie in de zoekmachine te zien. Als het je lukt om op de eerste pagina met zoekresultaten te komen met bepaalde zoekwoorden die kunnen resulteren in verkoop, zal dit vanuit en marketing perspectief het meeste rendement op de investering opbrengen voor jouw bedrijf.

Vergeet je e-mail marketing en content marketing niet. Deze zijn allebei cruciaal wanneer je voor het eerst een e-commerce pagina begint. Als je in je eerste maand meer dan $1,000 dollar met verkoop wilt verdienen, volg dan de bovenstaande stappen en je zult gegarandeerd op weg zijn naar succes – voor ons werkte het!

 

CONTACT!

Wilt u onze diensten gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag bij het opzetten van een nieuwe website of webshop, onderhoud en promotie.

 

 


 

 

 

E-MAILADRES
info@webdesign-studenten.nl
TELEFOON
020-894 3813 
POSTADRES
Wijsgeerbaan 20
1315 LH - Almere
Nederland

 

BTW # NL135018468B02
KVK # 73810169

 

KANTOORTIJDEN

 

Van maandag tot vrijdag
09:00 - 15:00 uur

 

 

12 + 11 =

Belangrijke Pagina's

MAGENTO 2

Magento 2 Diensten

Magento 2 Prijzen

Magento 2 Portfolio

Magento 2 Whitelabel

Magento 2 Blog

Magento 2 Extensie winkel

Magento 2 Porto Demos

WORDPRESS

WordPress Diensten

WordPress Prijzen

WordPress Portfolio

WordPress Blog

Onderhoud

DIVI Theme Demos

DIVI Theme Plugins

WOOCOMMERCE

WooCommerce Diensten

WooCommerce Prijzen

WooCommerce Portfolio

WooCommerce Blog

DIVI Theme Ontwerpen

SOCIAL

Contact

GRAFISCH ONTWERP

Grafische Ontwerp

Logo Ontwerp

Drukwerk Ontwerp

Social Media Ontwerp

Promotie Videos

JURIDISCH

Privacybeleid

FORUM

Magento 2

WordPress

WooCommerce

Graphic ontwerp

OVER ONS

Webshops